Mi a terv, kabinozás?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 17:44
Törölt felhasználó (3249682)

A héten szerda körül megyünk a Gloryba. Ki tervezi a látogatást akörül?

ma delutan dob utca...jonnetek esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Merre van a Glory? Szívesen elmennèk oda.Tudsz címet adni?

Hány körül mentek?

Oda el kell menned, szuper hely. Mindig történik valami és vannak szuper jó kabinok, szexfilmek és jó társaság....
(Ez egy válasz Bikezdo üzenetére (2018. 07. 26. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 26. csütörtök 15:16

Valaki írna a Glory Cafe-ról véleményt, tapasztalatot?
Legutóbb a dob utcai moziban voltam, jó hely, viszont eléggé ki van halva.
Glory cafe-ban mekkora a forgalom? Azt hallottam, hogy szexmozi részük nincs, pedig az oldalon írják, sötétszoba, esetleg olyan szobák vannak ahol lehet kukkolni?
Glory cafe-ban mekkora a forgalom? Azt hallottam, hogy szexmozi részük nincs, pedig az oldalon írják, sötétszoba, esetleg olyan szobák vannak ahol lehet kukkolni?
Sziasztok a Dob utcai moziba szopnék öklöztetném magam ,mindenbe benne vagyok irj ha érdekel kivancsi1978@freemail.hu
Biszex pasit keresek!
Valaki írna a Glory Cafe-ról véleményt, tapasztalatot?
Csajom
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2018. 07. 24. kedd 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi lesz ott? A pasikon kívül más nem szokott ott lenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 24. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 24. kedd 15:02
Törölt felhasználó (3888442)

Ma valaki dob utca?
Ma valaki dob utca?
Ma este 28 éve ápolt 18cm vaskos farkú srác várna párokat vagy hölgyeket a glory cafeban minden finomságra.
Valaki készül most szexmoziba?
Potens pasik várják a lányokat a gloryban
Sziasztok!
Igényes, ápolt, jó pasinak tartott, harmincas, nem független budapesti férfiként keresek alkalmi szexpartnert egy lány/hölgy, vagy pár személyében. Ha az első kaland jól sikerül, akkor rendszeres szexkapcsolat lenne az ideális. Férfias vagyok, nem szőrtelen (csak ahol kell wink ), 18/4 potens, többlövetű intimmel. Nem szeretném sokáig húzni a dolgot, levélváltás, képcsere, szimpátia esetén pedig a héten egy szabadnap során reggeltől késő délutánig szex. Fontos, hogy tényleg egy egész napot rá tudj/tudjatok szánni, és hogy legyen helyed/helyetek, vagy tudjatok maradni egész napra egy szexmoziban (pl. Dob utca)
Igényes, ápolt, jó pasinak tartott, harmincas, nem független budapesti férfiként keresek alkalmi szexpartnert egy lány/hölgy, vagy pár személyében. Ha az első kaland jól sikerül, akkor rendszeres szexkapcsolat lenne az ideális. Férfias vagyok, nem szőrtelen (csak ahol kell wink ), 18/4 potens, többlövetű intimmel. Nem szeretném sokáig húzni a dolgot, levélváltás, képcsere, szimpátia esetén pedig a héten egy szabadnap során reggeltől késő délutánig szex. Fontos, hogy tényleg egy egész napot rá tudj/tudjatok szánni, és hogy legyen helyed/helyetek, vagy tudjatok maradni egész napra egy szexmoziban (pl. Dob utca)
Szivesen!!!
Ott lennék.... pontosan hol, mikor?
Sziasztok.
Ma elviszem negyvenes duci nejemet a GloryCafe-ba. Potens, jó méretű, keményfaszú, kulturált, ápolt pasik csatlakozhatnának!
Ma elviszem negyvenes duci nejemet a GloryCafe-ba. Potens, jó méretű, keményfaszú, kulturált, ápolt pasik csatlakozhatnának!

Sziasztok 8.-án egész éljel pesten leszek párokhoz lányokhoz csatlakoznék és még ki tudja amit érdekel üzeneteket várom.