Én ma megyek, ha ott leszel találkozunk!
Tertszik a neved, jobb mint a Nézelődő!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2021. 07. 25. vasárnap 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este valaki hegedűs Gyula utcai mozi? Este 10 körül?
Ma megy vki?- Hölgy... Pár...

Gloryba ma este?
Nagyon kedves vagy, de ezt a remek ajánlatot most kihagynám. Szerintem anyuciddal jobban járnál, mert úgy még testvéred is lehetne! Sok sikert, és majd írj milyen volt a buli vele!
(Ez egy válasz punisfarok üzenetére (2021. 07. 25. vasárnap 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Teleélvezném a puncid kedden !!
(Ez egy válasz Mucenka üzenetére (2021. 07. 25. vasárnap 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 25. vasárnap 09:48

Kedden megint megyek a Gloryba 20 óra körül. A múlt hét nagyon jól sikerült, a két mini és puha kukit leszámítva.
Remélem most is jól érezzük majd magunkat!

Kedden megint megyek a Gloryba 20 óra körül. A múlt hét nagyon jól sikerült, a két mini és puha kukit leszámítva.
Remélem most is jól érezzük majd magunkat!

Glory Caffe, Baross utca
(Ez egy válasz Vikristof üzenetére (2021. 07. 24. szombat 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 24. szombat 23:10

Sziasztok. Jövőhét pénteken szeretnénk kipróbálni egy sexmozi. Kora délután a Király utcait vagy a Hegedűs Gy. utcait ajánlanátok. Kb 2-3 órát tervezünk ott lenni, jó lenne ha esetleg lenne ott más is.
Köszi..
Köszi..
Sziasztok. Jövőhét pénteken szeretnénk kipróbálni egy sexmozi. Kora délután a Király utcait vagy a Hegedűs Gy. utcait ajánlanátok. Kb 2-3 órát tervezünk ott lenni, jó lenne ha esetleg lenne ott más is.
Köszi..
Köszi..
Ma is lesz esetleg? Hol találok több infót erről?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 24. szombat 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 24. szombat 16:47
Törölt felhasználó (4503512)

Minden este van
Minden este van
(Ez egy válasz Ricsio üzenetére (2021. 07. 22. csütörtök 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 22. csütörtök 18:11

Ma valaki baross utcai glory center?
Úgy láttam ma este is gangbang party.
Ha csatlakoznál hozzám, írj!

Ma dél körül lesz valaki a Király utcai szexmoziban?
Ma este 10 után érkezem Hegedűs Gyula utcai moziba. Esetleg lesz lent valaki?
Ma este 9 után lenézünk a Gloryba.
Ma valaki a király u ba?
Ma valaki baross utcai glory center?

-Ezt bővebben is kifejthetnéd-,és közkívánatra egy kis élmény beszámolót ha lehetne kérni....és mikor mentek legközelebb nap, óra kb..... kösz.
(Ez egy válasz érdipár8476 üzenetére (2021. 07. 21. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 21 éves egyetemista, budapesti srácként nyitottan ismerkednék!

Ma valaki fél 5 fele? Párok, esetleg közös hoki sráccal?
Szia! Valóban nem vesztünk össze rajtuk.
(Ez egy válasz Mucenka üzenetére (2021. 07. 20. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 20. kedd 13:14

Én is megyek este 8-kor a Gloryba, remélem nem veszünk össze a pasikon a párral!