Saját után már próbáltam.Jó lenne végre úgy, hogy más spricceli tele

Van egyí barátom (idősebb nálam pár évvel) ő rendszeresen megosztotta velem a nőit. Úgy, hogy ketten dugtuk, szopattuk. De velem egyik lány sem csókolódzott.Az tényleg csak a saját párjának az előjoga.
(Ez egy válasz bikiváncsi üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 22. hétfő 16:50

Én szeretem ezt is.
Amikor először csókoltam szájon a páromat, miután ketten élveztünk a szájába, éreztem, hogy kicsit meglepődik, de aztán amikor látta, hogy komolyan gondolom, akkor felszabadult és szenvedélyesen visszacsókolt.
Éreztem a szájában a spermánkat, de nem zavart, sőt, izgatott.
A barátunkkal viszont nem akar csókolózni, pedig mondtam, ha szeretne, nyugodtan.
Érdekes ez a nőknél, leszopja, most már a puncijába, popsijába is élvezhet, de a csók az túl intim.
Amikor először csókoltam szájon a páromat, miután ketten élveztünk a szájába, éreztem, hogy kicsit meglepődik, de aztán amikor látta, hogy komolyan gondolom, akkor felszabadult és szenvedélyesen visszacsókolt.

A barátunkkal viszont nem akar csókolózni, pedig mondtam, ha szeretne, nyugodtan.
Érdekes ez a nőknél, leszopja, most már a puncijába, popsijába is élvezhet, de a csók az túl intim.

Én szeretem ezt is.

Mi is szeresük !
https://xhamster.com/videos/cummy-kisses-10162085
Hát, nekem cirka 30 nőm volt életem során, ebből kettő nem szeretett szopni. Az összes többi lenyelte. A feleségem egyenesen imádja.
(Ez egy válasz fishbed üzenetére (2019. 02. 10. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 10. vasárnap 18:08

Olyan nőt is nehéz találni, aki engedi a szájba élvezést, nem hogy utána smárolni vele, esélytelen sajnos...
az biztos nagyon jo és izgi
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 20. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 20. szerda 14:58
Törölt felhasználó (86984)

Jo is az...
Jo is az...
Engem nagyon felizgat. Még izgibb mikor nem a saját spermám kapom meg
Nagyon izgató tud lenni . Néha csináljuk a párommal én vettem rá mert kíváncsi voltam
ugy ismertem meg párom elsö alkalom habcsok volt azota feleségem és ha csak kényeztet mindig nyeli
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 11. hétfő 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 11. hétfő 08:16
Törölt felhasználó (869472)

Habcsok.

Habcsok.

Imádom!
Nagyon szuper évekig csináltuk de megszűnt a kapcsolat sajna és nincs másik helyette.
Olyan nőt is nehéz találni, aki engedi a szájba élvezést, nem hogy utána smárolni vele, esélytelen sajnos...
kedvencem :P
Ez jó!
Nálunk volt,hogy én az ujjaimmal a feleségem szájába tettem a neveinket a pinájából és utána csókolództunk.Kurva izgis! (Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 08:35
Nálunk volt,hogy én az ujjaimmal a feleségem szájába tettem a neveinket a pinájából és utána csókolództunk.Kurva izgis! (Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Tegnap este szeretkeztunk es utana parom odahuzott a puncijahoz kinyaltam amit beleelveztem es utana hosszan csokoloztunk

Szia!
Nem emlékszem a nevedre! Mikor élveztem a szádba? Laci
(Ez egy válasz biankaw1984 üzenetére (2019. 02. 05. kedd 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 05. kedd 11:17
Nem emlékszem a nevedre! Mikor élveztem a szádba? Laci

Nagyon szeretem ha Laci beleélvez ,a számba és közös a csók bár a 69 bármelyik ,része jó ha Laci vagy csaj van a számon .
Nagyon szeretem ha Laci beleélvez ,a számba és közös a csók bár a 69 bármelyik ,része jó ha Laci vagy csaj van a számon .
Vagy akár több másik pasiét. Egy kis perverzió kell...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 22:46
Törölt felhasználó (3902222)

Nagyon szeretem, van benne valami gerjesztően perverz érzés.
Akkor meg főleg ha egy másik pasiét kapom
Akkor meg főleg ha egy másik pasiét kapom