Jók a hozzá szólásaid. Kár hogy arctalanul teszed!
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2021. 01. 27. szerda 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 27. szerda 07:39

Harmasnal a legizgibb, mikor leszopja a sracot, es azt csokolja át... Hmmm
Én azt tapasztaltam,hogy nem szeretnek utàna csòkolòzni a férfiak hiàba a sajàt spermàjuk.
Pedig izgató
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 27. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 27. szombat 21:47
Törölt felhasználó (4513242)

Én azt tapasztaltam,hogy nem szeretnek utàna csòkolòzni a férfiak hiàba a sajàt spermàjuk.
Ma ki fogom próbálni ha úgy alakul hogy a szájába élvezés hogy smárolok vele , mondjuk én meg kóstoltam már a soermamat és nincs rossz íze sőt...
A barátnőm és én is imádunk így csókolózni, előbb átköpi a számba, aztán teljes hévvel jön a nyelvcsata. Szinte az egész arcunk tiszta sperma. Nagyon izgató.

Szeretem.
Nekem nincs vele gondom.ha kiverem lenyalom a kezemrol
hogy varhatnom el valakitol ha en undorodnek tole

Mi baj lehet vele ? Mikor úgy kinyalom hogy a nyelvemre élvez akkor is csókolózunk.
Én csókolóznék veled! Még a puncidból is kinyalnám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 27. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 27. szombat 21:47
Törölt felhasználó (4513242)

én is nagyon szeretem

Néhányszor volt már példa nálunk is, először fura volt, de egyben nagyon izgató a ragacsos csók....
Én is nagyon élvezem
Volt, hogy csak kis csók, de volt, hogy totál átcsókolta a lány, én meg vissza. Nekem izgató a dolog.

Végre volt alkalmam kipróbálni egy hölggyel
sőt, nem is csak kipróbálni, hanem rendszeresítettük is
baromi izgató, nagyon feláll tőle

Siman bejon
Volt benne részem,és tetszett.
Nem szereti ha a szájába élvezek sajnos. De egyszer volt hogy sikerült engedte sőt szólni nem volt időm egyből le nyelte utána smároltunk uhhh hát fantasztikus volt.
Az elő nedvet ujjával szedi le és nyalja le róla vagy nyelvel
Remélem hamar megszereti
Az elő nedvet ujjával szedi le és nyalja le róla vagy nyelvel
Remélem hamar megszereti
Már próbáltam. Nem rossz... Viszont nem mindíg megyek bele.
Én rendszeresen élvezek a barátnőm szájába. Utána a meleg spermámmal a szájában kb. kétszer forróbban csókol meg.
Nekem is.
(Ez egy válasz titiki üzenetére (2021. 04. 27. kedd 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is az esetek többségében a párom szájába szoktam élvezni. Gyakran megkérem, hogy ne nyelje le míg nem csókoltuk meg egymást. De még nyelés után is érzem a sperma jellegzetes ízét a szájában. Izgat mindkettőnket a dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 03. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 03. hétfő 23:00
Törölt felhasználó (4411062)

Én rendszeresen élvezek a barátnőm szájába. Utána a meleg spermámmal a szájában kb. kétszer forróbban csókol meg.