Szerintem nem férfias és nem mennék bele a vitaba, ez a véleményem. Kérem tiszteletben tartani. 2 nő vsókolózhat úgy azt elnézem, mert nőiesnek tartom
de milyen jó is
Remélem pár nap múlva már nálunk is alap lesz. Évek óta vágyom rá, nem volt bátorságom beszélni róla a párommal. De most döntöttem
(Ez egy válasz Különleges páros üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk ez alap, élvezzük mindketten nagyon.

Pár hónapja utaltam rá óvatosan, hogy izgatna a dolog,de sajnos nem voltam elég konkrét,szerintem nem esett le neki a vágyam. Most végre elhatároztam magam, hogy a napokban konkrétan elmondom a páromnak, hogy izgat ez a téma. Majd beszámolok a következményekről

Volt már benne részem, és nagyon élveztem. Kipróbálnám egy párral is.
mi is szeretjük
(Ez egy válasz cul8er2 üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
A barátnöim közül egy szerette.Pasikkal többször is előfordult.
Így igaz!(bár szoros párkapcsolatra jellemzően igaz) szerintem!
(Ez egy válasz cul8er2 üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Természetes dolog
Én imádom. Mondjuk minden formában

Izgalmas lehet....
Nem volt még rá lehetőségem
Nem volt még rá lehetőségem
Kipróbálnám milyen lehet izgat a dolog
Simán. Imádom . Szétkínozni , nem hagyni elélvezni férjemet. Majd mikor nem bírja , olyan leszek ,mint a pocok
Erre a sztorira kis híján eldurrantam. Bravó!
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2023. 06. 20. kedd 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 20. kedd 11:00

A pasim elso alkalommal nem akarta. A mellére csorgattam a számból, es utana finoman megcsokoltam. Közben szétkentem es az ujjamrol lenyaltam. Naaa, az tetszett neki! Nem hagyott nyugodni a gondolat, a szájába szeretnem csorgatni es közben csokolozni vele.
Pár hettel kesobb. sok ananászt ettünk, nem mondtam meg, h mi a tervem. Delutántól huztam öt, izgattam, jatszottam vele, azt imadja.
Este közös furdés, izgatás, hagytam, hogy kinyaljon a zuhanyzóban, de ő nem élvezett el. Bementünk a nappaliba, kanapé, ledöntottem, 69, és szoptam öt, de nem engedtem elélvezni. Azt akartam, hogy hatalmasat élvezzen.
Ráültem az arcára, kértem, h nyaljon es simogassa a melleimet, imádja!!!! Tudtam, h ettől a poztól begerjed. Megint elélveztem, Kértem, h térdeljen fel es befeküdtem alá elkezdtem szopni, es markoltam a fenekét. Elélvezett, ledölt az ágyra és odacsusztam hozzá és elkezdtem eszrevétlenül a szájara csorgatni a spermát. Kinyitotta, lenyalta es én akkor rácuppantam a szájára es átcsorgattam az o szájába,.
Lenyelte, és azt kérte, hogy legközelebb a puncimból szeretné kinyalni. Na ez még nem történt meg, de én is várom már:
Pár hettel kesobb. sok ananászt ettünk, nem mondtam meg, h mi a tervem. Delutántól huztam öt, izgattam, jatszottam vele, azt imadja.
Este közös furdés, izgatás, hagytam, hogy kinyaljon a zuhanyzóban, de ő nem élvezett el. Bementünk a nappaliba, kanapé, ledöntottem, 69, és szoptam öt, de nem engedtem elélvezni. Azt akartam, hogy hatalmasat élvezzen.
Ráültem az arcára, kértem, h nyaljon es simogassa a melleimet, imádja!!!! Tudtam, h ettől a poztól begerjed. Megint elélveztem, Kértem, h térdeljen fel es befeküdtem alá elkezdtem szopni, es markoltam a fenekét. Elélvezett, ledölt az ágyra és odacsusztam hozzá és elkezdtem eszrevétlenül a szájara csorgatni a spermát. Kinyitotta, lenyalta es én akkor rácuppantam a szájára es átcsorgattam az o szájába,.
Lenyelte, és azt kérte, hogy legközelebb a puncimból szeretné kinyalni. Na ez még nem történt meg, de én is várom már:
Végre annyi előrelépés volt, hogy óvatosan utaltam rá,hogy izgatna a dolog. Kíváncsi vagyok,lesz e továbblépés
Igen az nagyon izgató tud lenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 28. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 10:28
Törölt felhasználó (4431242)

Pont a héten értük el az áttörést. Végre engedte, hogy a szájába élvezzek. Valamennyit nyelt, valamennyit kicsurgatott, de egyből le is kapott. Megkérdezte utána, hogy tudom-e, hogy milyen volt a szája? Hogy a viharba ne tudtam volna
Nagyon jó élmény! Remélem, nem hagyunk ebből alább

A párommal nem jutottunk el odáig, hogy a szájába/arcára élvezzek. A mellére nagyon szereti.
Viszont az exbarátnőm az első alkalommal meg olyan szinten rámcuppant, hogy nem engedte meg, hogy idő előtt kivegyem a szájából.
Majd a nagyobb részt kiköpte egy zsepire és utánna a maradékkal meg lesmárolt.
Később meg kikövetelte magának, hogy a spermás punciját szájjal elégítsem ki
Viszont az exbarátnőm az első alkalommal meg olyan szinten rámcuppant, hogy nem engedte meg, hogy idő előtt kivegyem a szájából.

Később meg kikövetelte magának, hogy a spermás punciját szájjal elégítsem ki

Pont a héten értük el az áttörést. Végre engedte, hogy a szájába élvezzek. Valamennyit nyelt, valamennyit kicsurgatott, de egyből le is kapott. Megkérdezte utána, hogy tudom-e, hogy milyen volt a szája? Hogy a viharba ne tudtam volna
Nagyon jó élmény! Remélem, nem hagyunk ebből alább

Sziasztok! Ez nekünk is egy uj dolog volt de imádjuk! Nincs is ennél jobb.. párok tapasztalatait szivesen olvasnánk…