Pesten valaki orálra? Vastag farkú pasi vagy srác?
Sziasztok!
Izgalmas, erotikus játékokhoz keresek kedves nyitott hölgyet, párt Csepel-Szigetszentmiklós környékén.
Izgalmas, erotikus játékokhoz keresek kedves nyitott hölgyet, párt Csepel-Szigetszentmiklós környékén.
Sziasztok! Kedves hölggyel ismerkednék, aki akár hosszabb távban gondolkodik. Figyelmes, a női élvezetet szem előtt tartó pasi vagyok
190 cm magas 90 kiló és jó méretű (19/6). Képeim adatlapon.

Sziasztok! Szívesen nyalnék puncit élvezésig, akár tovább is Budapesten. Gyere, lovagold meg az arcom!

Sziasztok. Párral ismerkednék! Légy intelligens,kedves és normális. Házibarátja lennék hosszú távra!
Sziasztok, van itt pár, akinek lenne kedve ismerkedni egy 40éves, normális pasival többes izgalmakhoz? : ) 186/95 szbarna, kék, 17/6... akár most hétvégi találkával is...
Sziasztok!Fiatal,max 24 éves srácot keresünk csinos hölggyel hármas masztihoz esetleg többre,kezdő srác is írhat,helyünk van!Pestmegye!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!
Sziasztok!
Ma este 21:30 körül (02.12) keresem aktív partnerem Batthyány tér/Széll Kálmán tér környékéről alkalmai szexre. Elsősorban orál érdekel. Hely vagy autó szükséges részedről. 27 éves passzív srác vagyok.
Ma este 21:30 körül (02.12) keresem aktív partnerem Batthyány tér/Széll Kálmán tér környékéről alkalmai szexre. Elsősorban orál érdekel. Hely vagy autó szükséges részedről. 27 éves passzív srác vagyok.
Párral ismerkednénk, kisgyerekes hetero pár vagyunk, fontos a szimpátia és nem szeretnénk az elsö alkalommal egymásnak ugrani. Szimpátia esetén viszont hosszabb távra terveznénk
Viki és András
Viki és András
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Kellemes estét. Párt és hölgyet keresek, szívesen találkoznék a megyében.
Kóspallagon vagyunk a Szent Orbán Erdei Wellnes Szállodában. Szívesen ismerkednénk egy v több kellemes méretű pasival.
Irtam
Sziasztok, van itt pár, akinek lenne kedve ismerkedni egy 40éves, normális pasival többes izgalmakhoz? : ) 186/95 szbarna, kék, 17/6... akár most hétvégi találkával is...
Budapesti, hellyel rendelkező férfi keres ma-holnap délutáni, esti forró szórakozásra párt. Esetleg bi is belefér, bármi megbeszélhető!
Ma estére keresek egy csinos hölgy tagú párt, helyem van.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Holgyek parok valaki ma delutan ?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szombat esti láz