Sziasztok! Adatlapom alapján Párral ismerkednék Budapest és környékén!
Sziasztok jelenleg az Aquaworldben vagyunk
… nagyfarku pasit keresünk a feleségem örömére ! Ha meg éri utazunk is akar !
… nagyfarku pasit keresünk a feleségem örömére ! Ha meg éri utazunk is akar !

Sziasztok !
Ma este a szépvölgyi úton kocsimba masztizok ! 23cm es pasi vagyok . Női kukolot várok ill heteró párt !
Ma este a szépvölgyi úton kocsimba masztizok ! 23cm es pasi vagyok . Női kukolot várok ill heteró párt !
Sziasztok! Várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted a részletekért !

Sziasztok. A mai napon is aktívan tudok segíteni hölgyeknek, pároknak akár bevásárlásban vagy csak egy kis városnézésben Budapesten
Sziasztok!Párt keresek ma késő délutàni termæl nudis fürdőzés cuckold,hármas.Vagy nézd ahogy dugom a pàrod egy méretes szerszámmla.Heves megye
Sziasztok! Ma napközben szívesen kalandoznék egy budapesti szexőrült nővel, párral. Izgatnak a különleges helyzetek, nem is feltétlenül hosszú távra keresek. Izgat például, ha parkolóban, autóban játszadozunk úgy, hogy akár le is bukhatunk (persze aztán nem), de tényleg nyitott vagyok bármire, amiben van egy kis fantázia.

Hali holnap (csütörtök) Gyál - Soroksár Auchan környékén keresem nő partnerem!
50+os,kapcsolatban élő pasiként,hasonló tulajdonságú hölgyet keresek szex kapcsolatra.
Kölcsönös szimpátia alapján,maximális diszkréció mellett.
Duci hölgyek előnyben. Esetleg párhoz is csatlakoznék.
Privátban válaszolj….
Kölcsönös szimpátia alapján,maximális diszkréció mellett.
Duci hölgyek előnyben. Esetleg párhoz is csatlakoznék.
Privátban válaszolj….
Sziasztok.
Ma este párhoz csatlakoznék,bp és környékén.
Ápolt,igényes,illemtudó pasi vagyok.
Ma este párhoz csatlakoznék,bp és környékén.
Ápolt,igényes,illemtudó pasi vagyok.
Sziasztok!
Szexpartnereim fogadnám ma napközben!Bp.!
Szexpartnereim fogadnám ma napközben!Bp.!
Szopnék ma Bp. Helyem van. Írj ha szopatnál
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Megy ma valaki valahova bulizni?
Megy ma valaki valahova bulizni?
Sziasztok.
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Holnap reggel, délelött Aszód környékén?
Szívesen cumiztatnék. Ki lenne benne egy kis orális kalandban?
Esetleg aki nem zárkózik el óvszerben történő oráltól?
Autós találkozó egy félreeső helyen?
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Holnap reggel, délelött Aszód környékén?
Szívesen cumiztatnék. Ki lenne benne egy kis orális kalandban?
Esetleg aki nem zárkózik el óvszerben történő oráltól?
Autós találkozó egy félreeső helyen?
Sziasztok sportos pasi extra mérettel ismerkedne figyelmes normális igényes típus
Zsámbék Telki Bp búvóhelyem 12 van, párok ill sportos hölgyek érdekelnek kizárólag hetero alapon köszönöm

Penteken napkozben raero Holgyet vagy part keresek. Szivesen dugatnam magam straponnal, vagy … szolo sracok ne!
Holnap 10-11 körül tervez valaki kijönni a reptérhez? Oraloznek de lehet más is.
Ma ejszaka valaki esetleg ?
Lány,pár társaságot keresek