Hello! Lett programotok?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2024. 03. 13. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok! Kedden Budán leszek és estére kellemes időtöltést keresek pár vagy nő társaságában.
Izgalmas estét. Szívesen találkoznék párral, hölggyel akinek lenne kedve, azzal szívesen ismerkednék.
Ma estére kalandot keresnék bulizást szerető szóló lány vagy pár személyében (hetero alapon szállnék be, feleség dupla élveztetésére). Nem szeretnék hosszasan, hónapokig tartó levelezgetést, ha megvan a szimpátia és egyeznek az igények, találkozunk, többi úgyis személyesen dől el
.
Írjatok!

Írjatok!

Sziasztok.
biszex.uni cd vaok.
Szopás oda visza.Spermát kinyalni lenyalni.
Ketten szopni a hölgyel és hogy nekem is ketten szopjanak.ezeket szeretem.
.S dúgható is vagyok.Dúgni is szeretek
34éves 178cm 70kg.
Rövid barna haj,kék szem.
Méretem 18cm.Sok anyagal.
Imádok nyalni orgazmusig is.
Dp ketten egy punciba és szendvicsbe is szeretem.
Több menetett is birok.
Helyem van talizni.
3 ban van tapasztalatom
100% diszkréció adott.
Csak párokat keresek.
biszex.uni cd vaok.
Szopás oda visza.Spermát kinyalni lenyalni.
Ketten szopni a hölgyel és hogy nekem is ketten szopjanak.ezeket szeretem.
.S dúgható is vagyok.Dúgni is szeretek
34éves 178cm 70kg.
Rövid barna haj,kék szem.
Méretem 18cm.Sok anyagal.
Imádok nyalni orgazmusig is.
Dp ketten egy punciba és szendvicsbe is szeretem.
Több menetett is birok.
Helyem van talizni.
3 ban van tapasztalatom
100% diszkréció adott.
Csak párokat keresek.
Sziasztok lanyt párt keresek holnap napkozben

Sziasztok én is holnapra ha estleg jo nektek ??
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyek, urak a hosszú hétvégére szexpartnert keresek!
Biszex ,perverz macis 49 éves férfiként keresek hölgyet, párt, mindkét fél örömére. Élvezetes tabu mentes időtöltésre!
Csak valóban találkozni is akaró hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Csak valóban találkozni is akaró hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Szigetszentmikloson cumiznék ma kocsiba
Valaki M5 tesco glory???
Sziasztok szombat késö estére keresek aktív férfit vagy férfiakat akik használnának akár szabadba is Budapest és környéke
Sziasztok. Ma este,programot ,kalandot keresünk bpn
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Heteró alapon, ma délután, este, pár játszótársa lennék!
Valós 23 cm mérettel !
Csak Budapest!
Valós 23 cm mérettel !
Csak Budapest!
Sziasztok!
Ma délelőtt /napközben pár vagy hölgy reptér és környékén?
Ma délelőtt /napközben pár vagy hölgy reptér és környékén?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.14.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok! Budapest 8. kerületében keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal.
Sziasztok.Szexpartner párokat,hölgyeket keresek Újpalltán és környékén.