Sziasztok!
Párt keresnék,aki punciból,a számba adná.
Ez egy vágy,ami lehet az első alkalom után elmúlik.
Volt már részem hármas felállásban, hetero alapon.
Lehetőség szerint, olyan írjon,aki ma ráér.
Búvóhelyet tudok biztosítani.
Párt keresnék,aki punciból,a számba adná.
Ez egy vágy,ami lehet az első alkalom után elmúlik.
Volt már részem hármas felállásban, hetero alapon.
Lehetőség szerint, olyan írjon,aki ma ráér.
Búvóhelyet tudok biztosítani.
Sziasztok, holnapra párt, shemale-t vagy pasit keresek, aki beavatna a bi oldalba. Hely adott. Elötte egy kávé, beszélgetés és ha szimpik vagyunk, akkor folytathatlyuk.
Szép napot!
A péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!Mobilis vagyok.
A továbbiakat privátban megbeszéljük!
A péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!Mobilis vagyok.
A továbbiakat privátban megbeszéljük!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délután!Dél-Pest!
Párhoz csatlakoznék ma délután!Dél-Pest!
Szívesen lennék idősebb hölgyek vagy párok szexuális élménye.
Ha neked is kevés és/vagy nem megfelelő a szex,akkor egymást keressük.
Diszkrét,bonyodalmaktól mentes kapcsolatot keresek.
Kor,nem számít!
Privátban keress…
Diszkrét,bonyodalmaktól mentes kapcsolatot keresek.
Kor,nem számít!
Privátban keress…
37 éves, 170 cm, 65 kg, potens pasi vagyok. Anyagiaktól mentesen keresem szexpartnerem ma estére egy 18 és 50 év közötti hölgy személyében, akinek szintén jól esne egy kiadós együttlét.
Olyan hölgyet várok, akivel évezhetjük egymás társaságát és egymást. Szeretem a finom érzéki kényeztető dolgok és az intenzívebb vadabb dolgok közötti kontrasztot.
Olyan hölgyet várok, akivel évezhetjük egymás társaságát és egymást. Szeretem a finom érzéki kényeztető dolgok és az intenzívebb vadabb dolgok közötti kontrasztot.
Sexy fiatal pár keres csinos párt parcserevel vagy esetleg igényes fiatal srácot helyünk van utazni is tudunk tél számmal írj
Sziasztok! Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Csinos lányos fiu vagyok.
Párt vagy lányt keresek
Hetero vagyok
Bp
Nagy bimbokat szeretem
Párt vagy lányt keresek
Hetero vagyok
Bp
Nagy bimbokat szeretem
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatna ha elotte dugjak hasznaljak a feleseget?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Gumi nélküli szexre keresek partnert. Minden megoldás érdekel!
Gumi nélküli szexre keresek partnert. Minden megoldás érdekel
Sziasztok!
Budapesten , heteró alapon párhoz csatlakoznék a nő örömére! Valóban nagy cerkával nőt cumiztatnák, lovagoltatnék .
Budapesten , heteró alapon párhoz csatlakoznék a nő örömére! Valóban nagy cerkával nőt cumiztatnák, lovagoltatnék .
40es vastag farkú férfi ismerkedne nővel párral

Napot
Ma 18 óra után Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. Akár klub látogatás.
pasid nézheti,vagy ő is beszál
Ma 18 óra után Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. Akár klub látogatás.
pasid nézheti,vagy ő is beszál
Szia
Ez jó
és volt nézőtök.?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 17. vasárnap 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 17. vasárnap 08:26
Ez jó

Törölt felhasználó (3174182)

Vásárolni megyünk (auchan) előtte franciázunk egyet a parkolóban.
Csajszi vagy pár,aki nézne minket,esetleg orális játék?
Kb. 10-11 környékén.
Hogy melyik bevásárló üzlet,nem nehéz kitalálni...
Csajszi vagy pár,aki nézne minket,esetleg orális játék?
Kb. 10-11 környékén.
Hogy melyik bevásárló üzlet,nem nehéz kitalálni...
Valaki M5 Tesco glory????