Sziasztok Párt vagy Lányt keresek MA (04.16.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Sziasztok, hölgyekkel ismerkednék, 46 éves hetero pasi vagyok, Helyem van a 11. kerületben.
Szisztok! Hölgyet keresnék rendszeres nyalásra!
Hello.
Holnap reggel Tata - M0 - Kisújszállás útvonalon megyek. Kora reggel (6-8) oda. Vissza 11 körül. Ha esetleg van kedve valakinek útközben szextalihoz. Írjon nyugodtan.
Holnap reggel Tata - M0 - Kisújszállás útvonalon megyek. Kora reggel (6-8) oda. Vissza 11 körül. Ha esetleg van kedve valakinek útközben szextalihoz. Írjon nyugodtan.
Valaki M5 Tesco glory??
Sziasztok. Vasárnap erre fele utazók, Ceglédbercel,Albertirsa,Nagykőrös. Esetleg ha valaki, valakik kalandoznának erre fele napközben várom a privát Megkereséseket.
Tápiógyörgye? Hölgyeim, párok?

Sziasztok ma Xl kerület valaki????
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szopnék szopatnék Dabas délwlőtt
Sziasztok!
Ma este aktív srác orálra? (Budapest)
Ma este aktív srác orálra? (Budapest)
Valaki M5 Tesco glory??
Sziasztok
Ismerkednèk beszèlgetnèk. Privát üzenetet írj. Hátha alakul valami.
Ismerkednèk beszèlgetnèk. Privát üzenetet írj. Hátha alakul valami.
Irjatok ram.
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
13-ba aktív srác?
Még mindig keresünk ma estére ! vigyor2
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 15. hétfő 12:45

Sziasztok !
Ma estére keresnénk 35 év feletti nemdohányzó, HETERO, borotvált férfit aki meglátogatna bennünket XI. kerületi lakásunkon ! Kicsi ismerkedés, majd a vendégünk megmasszírozná párosunk hölgytagját. Dugás nincs, de azon kívül bármi ! Kizárólag privát üzenetet várunk, ide ne írj ! Kérjük hogy az adatlapunkat olvasd el a felesleges elutasítások miatt, mert az mindenkinek kellemetlen. Minél nagyobb és vastagabb az intim, az nagyobb esély !
Ma estére keresnénk 35 év feletti nemdohányzó, HETERO, borotvált férfit aki meglátogatna bennünket XI. kerületi lakásunkon ! Kicsi ismerkedés, majd a vendégünk megmasszírozná párosunk hölgytagját. Dugás nincs, de azon kívül bármi ! Kizárólag privát üzenetet várunk, ide ne írj ! Kérjük hogy az adatlapunkat olvasd el a felesleges elutasítások miatt, mert az mindenkinek kellemetlen. Minél nagyobb és vastagabb az intim, az nagyobb esély !
Sziasztok , olyan férfit , férfiakat keresek a ki használná akár a szabadba , pórázon vinné bedobna a közösbe és a többit a fantáziámat
Bízom, irj bátran nem bánod meg
Bízom, irj bátran nem bánod meg
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol!
Budapesten dugnék ,szopatnék.. írjatok bátran.
Sziasztok !