Írtam e-mailt!
(Ez egy válasz miisketten üzenetére (2024. 08. 16. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 16. péntek 15:12

Üdv!
Adatlapunkban leírtak alapján keresnénk MA estére, urat.
Utazni és fogadni is tudunk.
Üdv!
Sziasztok, 47 éves hetero férfi vagyok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgy partnerem keresem Bp-n. Hely megoldható a 11. ker-ben.
Sziasztok !
Indítsuk el a hosszú hétvégét egy bulival nálam. Lányok és párok jelentkezését várom akiknek van kedvük egy privát összejövetelen részt venni.
Indítsuk el a hosszú hétvégét egy bulival nálam. Lányok és párok jelentkezését várom akiknek van kedvük egy privát összejövetelen részt venni.
18 éves srácként keresnék női jelentkezőket egy felejthetetlen együttlétre,Dunakeszi-Pest környékén, hölgyek, higgyétek el, nem bánnátok meg. Puszi, szép napot mindenkinek!
Sziasztok ma este vagy holnap este szívesen találkoznánk párral vagy lánnyal.
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok.
Aug.24.én privát bulit szervezünk házibuli jelleggel.Válogatott vonzó jó fej párokkal,igényes környezetben!Várjuk még normál vagy sportos testalkatú párok jelentkezését 50-max 52 éves korig,akár kezdőket is!
Részletekért keressetek bátran privátban....
Aug.24.én privát bulit szervezünk házibuli jelleggel.Válogatott vonzó jó fej párokkal,igényes környezetben!Várjuk még normál vagy sportos testalkatú párok jelentkezését 50-max 52 éves korig,akár kezdőket is!
Részletekért keressetek bátran privátban....

Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!
Nagy farokkal keresek házaspárt, hölgyet
Diszkrét, lakásomban egy kellemes pipa Neked. Gyorslövetüek előnyben.

Ma, péntek reggel, délelőtt kemény szexre keresem nő vagy pár partnerem Budapesten. Olvass adatlapot, ne érjen meglepetés!
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) mostanában 1 laza nyári kalandra
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) mostanában 1 laza nyári kalandra

Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki? sportos, átlag feletti mérettel rendelkezek

Hopp, elírás, 18/4 a helyes érték
Sziasztok!
Most bent vagyok Bp-n autóval. Hölgyet vagy párt keresek, akár hajnalig ráérek. Ápolt, igényes, helyesnek tartott pasi vagyok 18/9 intimmel.
Most bent vagyok Bp-n autóval. Hölgyet vagy párt keresek, akár hajnalig ráérek. Ápolt, igényes, helyesnek tartott pasi vagyok 18/9 intimmel.
Most a hosszú hétvégén, 40-60 év közötti, hellyel rendelkező, férfias partnert kedvére lennék.
Írj és érezzük jól egymást.

Írj és érezzük jól egymást.

sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek akiket szinten izgatna a ket farok egy punciban dolog ha vannaik itt? Utazni tudok hely kellene
Sziasztok!
Ma/holnap este ráérő igényes párt keresek hetero alapú hármas szexhez!
33-éves,extra igényes,jól szituált,nagy intimű,sportos srác vagyok!
Ma/holnap este ráérő igényes párt keresek hetero alapú hármas szexhez!
33-éves,extra igényes,jól szituált,nagy intimű,sportos srác vagyok!
Sziasztok!
Ma este/éjjel hölgy vagy pár Bp, Érd vagy ezek környékén? Ápolt, igényes pasi vagyok 18/4 intimmel.
Ma este/éjjel hölgy vagy pár Bp, Érd vagy ezek környékén? Ápolt, igényes pasi vagyok 18/4 intimmel.