Kimondottan vastag,max 17 centivel rendelkező pasit keresnénk, hosszú távra,a hölgy örömére.
Sziasztok! Nemrég elvált, de többesben már tapasztalt 30 éves pasiként ismerkednék leginkább párokkal.
sziasztok
szívesen ismerkednék párral vagy hölgyet keresek szertői kapcsolatra bp-i igényes diplomás jól szituált régebb ota itt élő sportos fekete pasi vagyok szép mérettel találkahellyel írj rám bátran és mindent megbeszélünk
szívesen ismerkednék párral vagy hölgyet keresek szertői kapcsolatra bp-i igényes diplomás jól szituált régebb ota itt élő sportos fekete pasi vagyok szép mérettel találkahellyel írj rám bátran és mindent megbeszélünk
Sziasztok keresnék nagy fenekű hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt. Nógrád megye és pest megye.
Ma este? Potens pasi keres
férfiak ne!

Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Dányból szokott lenni itt valaki?
Privátba írj
Privátba írj
X. - XVII kerületben ráélveznék egy idegen nő arcára/mellére/fenekére. Ha izgat a dolog, keress meg. Pasik , ne.
Haverommal hetero alapon ma estére keresünk párt vagy nőt.
Budapesten és a környékén
30 éves jófej laza srácok vagyunk
Budapesten és a környékén
30 éves jófej laza srácok vagyunk
Hello!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom! Élvezzünk együtt!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom! Élvezzünk együtt!
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgy igazán tarthatna nekem divatbemutatót ma este

Sziasztok. Holnap estétől Éjszakára Párt vagy pasit fogadnánk az adatlapunknak megfelelően.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Sziasztok! Hölggyel ismerkednék hosszú távra. Kecskeméti, 37 éves férfi vagyok!!
Sportos, igényes 42/170/75 pasi, kellemes alkalmi talikhoz keresnék csinos szeximado hölgyet vagy párt .Reszemrol diszkréció adott,intim testrékszerem van és a hölgy örömére szexben mindenre nyitott,lehet szó többesröl, cuckold.ha felkeltettem érdeklődésed várom válaszod a továbbiakèrt
Sziasztok! Vastag farkú, kitartó férfi ismerkedne. Pasik no!!!!!!! Köszi
Kedves nőt vagy párt keres potens pasi

Sziasztok keresünk ma estère Budapesti egyedül álló Fiút max 30 èves kor ig ! Hármas szexre kizárolag heteró alapon.