Sziasztok!
Ötvenes párhoz csatlakoznék .
Tapolca Badacsony környékén!
Ötvenes párhoz csatlakoznék .
Tapolca Badacsony környékén!
Üdv.Párt,hölgyet keresek. Helyem van.
Sziasztok. Dunaújváros, és környékén most hölgy vagy pár, aki, akik két diszkrét negyvenes pasit keresnének?
Részleteket, fektételeket, bestéljük meg privátba. Csak aki, akik komolyan gondolják!
Részleteket, fektételeket, bestéljük meg privátba. Csak aki, akik komolyan gondolják!
Sziasztok! Igaz nem szombat este de szombat reggel 7-11 ig tudlak nálam fogadni titeket Fehérváron ha gondoljátok!
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 11. csütörtök 19:22

Északi parton keresünk, nálunk fiatalabb, enyhén bi, méretes férfit, esti szabadidővel.
Kérlek, csak akkor írjál, ha az összes feltételnek megfelelsz. Ne pazaroljuk egymás idejét.
Kérlek, csak akkor írjál, ha az összes feltételnek megfelelsz. Ne pazaroljuk egymás idejét.
Sziasztok!
Hetvegere keresnek, minden joba benne vagyok
Igenyes fiatalabb pasi vagyok, ha valakit erdekel szivesen varom privat üzenetét!
Hetvegere keresnek, minden joba benne vagyok

Igenyes fiatalabb pasi vagyok, ha valakit erdekel szivesen varom privat üzenetét!

Sziasztok!
Nőhöz vagy párhoz csatlakoznék.
Fogadni és utazni is tudok.
Nőhöz vagy párhoz csatlakoznék.
Fogadni és utazni is tudok.
Sziasztok!
Péntek délelőttre keresnék, cuckold, bdsm stb..
Komárom és környéke.
Péntek délelőttre keresnék, cuckold, bdsm stb..
Komárom és környéke.
Északi parton keresünk, nálunk fiatalabb, enyhén bi, méretes férfit, esti szabadidővel.

Törölt felhasználó (4699815)

Sziasztok!ma Tapolcàn cangàzok,közeli erdőbe is megyek,jó helyeket tudok!ha valakit érdekel egy kölcsönös szopàs erdőben,akkor jelezze!
Sziasztok! baratnommel keresunk masik part hetvegere Balaton eszaki partjarol! Kisebb tav nem gond eltudunk menni ertetek! smile Csak csinos max 30 eves korig! Mi 20/27 evesek vagyunk extran csinos/jokepu! privatban irjatok legyszives!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok,
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Tamás
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Tamás
Sziasztok!ma Tapolcàn cangàzok,közeli erdőbe is megyek,jó helyeket tudok!ha valakit érdekel egy kölcsönös szopàs erdőben,akkor jelezze!
Sziasztok
Ma 19’óra fele Székesfehérváron megleshető leszek miközben kocsim mellett masztizom!
Privátba írjon ha valakinek lenne kedve meglesni!
Ma 19’óra fele Székesfehérváron megleshető leszek miközben kocsim mellett masztizom!
Privátba írjon ha valakinek lenne kedve meglesni!
Sziasztok, 19 óra körül indulok Várpalotárol Veszprémbe , kell valakinek fuvar?
Szombaton este jön valaki Árpádba?
Sziasztok…. Holnap hölgy,esetleg pár jönne az Esztergomi Aqua sziget naturista szaunájába?
Ha igen,írj privát

Ha igen,írj privát

Sziasztok Ma napközben Győr- Komárom környékén ismerkedek , randiznék ha idő engedi Duna parton napozok is . Autóval vagyok utazni tudok.
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Hölgy? Pár aki jönne ma este? Van kedvetek? Irjatok privátban. Almádi...