Esztergom és környékén szivesen taliznék ha van kedved írj.
Szép jó reggelt ! Esztergom-Komárom régi 1 útvonalon aktív ferfi vagy pár, kik szopatnanak, dugnanak ! A hölgy is dughato felcsatisal, meg a férjét szopom !? Én vékony, csupasz, oszes haj ! Holnap esti tali al, hely kene !

Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit.

Akkor én valamit rosszul csinálok..
Mondjuk a hölgyek általában addig se jutnak, hogy bejelölhessem őket és megnézzék a képeimet.
Páran válaszoltak mondjuk a társkeresőről, de élőzni innen még nem sikerült. (Ez egy válasz nyuff üzenetére (2024. 06. 07. péntek 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Mondjuk a hölgyek általában addig se jutnak, hogy bejelölhessem őket és megnézzék a képeimet.
Páran válaszoltak mondjuk a társkeresőről, de élőzni innen még nem sikerült. (Ez egy válasz nyuff üzenetére (2024. 06. 07. péntek 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
59 éves pár keres pasit!
T.bánya, Székesfehérvár környékén!
59 éves pár keres pasit!
T.bánya, Székesfehérvár környékén!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Fehervaron lazahokira vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Nekem is volt már több kalandom innen
kitartás
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 07. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 07. péntek 14:01

Törölt felhasználó (4744996)

Valakinek össze szokott jönni, aki nem meleg/biszex?
Komárom, Tata környékén szopatna valaki?
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
bizony,volt innen ismeretség...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 07. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Vàrpalota és kke alkalmi kaland a kövi 3 napban mától?
Ma délután Tatabánya környékén kukkolnék párt, hölgyet, esetleg igényes fiatal pasit. Autós vagy szabadtéri maszti izgatna.
Szopatna valaki egy jót? Csak tiszta,ápolt pasi érdekel!
Nekem eddig 4 szer volt sikerem!

Gajavölgyi mocitalin ismerkednék lánnyal párral, töltsük kellemessen az időt!
Sziasztok! Szombaton reggel 8-16 ig napozok Gárdonyba! Szívesen ismerkednék hölgyekel párokal!
Sziasztok! Szombaton reggel 8-16 ig napozok Gárdonyba! Szívesen ismerkednék hölgyekel párokal!
Komárom, Tata környékén szopatna valaki?