Sziasztok. Dunaújváros és környékén most valaki randira?
Sziasztok.
Dunaújváros és környékén volna hölgy vagy pár aki ismerkedne, és találkozni is merne! Akár haverommal eggyütt is találkoznánk!
Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátbs!
Dunaújváros és környékén volna hölgy vagy pár aki ismerkedne, és találkozni is merne! Akár haverommal eggyütt is találkoznánk!
Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátbs!
Sziasztok! Veszprémbe esetleg nincs kedve segíteni rajtam valakinek? Bi Nagydarab tetovált rosszfiús álló farokkal
fiú/lany/par! Helyen nincs de kocsival vagyok! Imádom ha magamra vagy másra elvezhetek

Sziasztok, holnapi napra keresnék hölgyet Veszprém és annak 50km körzetében. Ha valaki ráér írjon nyugodtan privát üzenetben.
Veszprém-Győr vármegyei férfit diszkréten leszopok.....
Sziasztok! Igényes párt vagy hölgyet keresek hetero alapon kalandozásra!
Ajka Veszprém környékén keresek egy lányt vagy elhanyagolt feleséget szex talira. Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat. Autó,panzió is pké.
Dunaújváros és környékén ma is szívesen találkoznánk két srácra vágyó hölgyel, vagy olyan párral akik két pasit szeretnének bevenni! Helünk lenne, utazás sem gond! Autós kaland is szóba jöhet, ha jó; dő lessz. Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátba.
Csak aki, akik komolyan gondolják!
Csodás napot kívánunk mindenkinek.
Csak aki, akik komolyan gondolják!
Csodás napot kívánunk mindenkinek.
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Komáromban most? Igényes párt kényeztetnék.
Sziasztok. Találkozna ma valaki Veszprém és Sz.fehérvár környékén? Csak srácot keresek, lehetőleg unit vagy aktívat
kíváncsi heterók is bátran írhatnak

Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Üdv.Párt,hölgyet keresek. Helyem van.
Sziasztok,
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Tamás
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Tamás
Hölgy,pár ma délután ,este fehérváron,környékén?
Fehervarln vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Dunaújváros környékén hölgy vagy pár, ma délután? Aki, akik egy autós találkába benne lennének! Most indulók Budapestről! Persze ha nem vagyok szimpatikus tovább sétálsz, sétáltok! Gueultok. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba!
Élményekben gazdag szép napot kívánok, mindenkinek.
Élményekben gazdag szép napot kívánok, mindenkinek.
Ma pàrt, hölgyet fogadnèk Tatàn....
Sziasztok!Ma dun Kom megyében vastagf,otthon elhanyagolt urak??Ha imádod,hogy alaposan kielégítenek....Egyoldalúan segítenék,keress bizalommal,privát üzenetben!
Fiatal, egyedülálló, méretes srác vagyok. Kiadós és tartalmas együttlétre keresek párokat, illetve hölgyeket kortól függetlenül. Dunaújvárosban, lakásomon tudok fogadni, de akár az utazás is megoldható. Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom az üzeneted!