Sziasztok
MA este spontán találkozóra hölgy vagy pár
??
Moto
MA este spontán találkozóra hölgy vagy pár

Moto
benne vagyok
(Ez egy válasz Tb.kukis üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 04. vasárnap 15:41

Hétfőn és kedden délelőtti órákban szivesen meglesnék egy pasit masztizás közben (akár közösen is masztizhatnánk) Tatabánya környékén.
Veszprém és környékén keresek sexet a mai nap!Minden megoldás érdekel aktív vagyok!
Ma Székesfehérváron lenne kedve valakinek kukkolnia engem miközben masztizok?
Privátba irj!
Privátba irj!
Igényes pasikat vagy párokat keresünk ☺️
Hétfőn és kedden délelőtti órákban szivesen meglesnék egy pasit masztizás közben (akár közösen is masztizhatnánk) Tatabánya környékén.
Sziasztok. Dunaújváros, Szalkszentmárton és környékről, szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel hosszabb távra! Helyet meg tudom oldani, de az utazás sem jelentene gondot! Maximális diszkréció mellett. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van
Sziasztok
Ajka -Tapolca-keszthely-pápa környékén ismerkednék nőt vagy párt keresek alkalmi vagy rendszeres kapcsolatra .
Ajka -Tapolca-keszthely-pápa környékén ismerkednék nőt vagy párt keresek alkalmi vagy rendszeres kapcsolatra .
Sziasztok!Kom megyében,otthon elhanyagolt vastagf urak,idősebb urak,kíváncsi srácok?Adatlapot olvass,privátban keress!Diszkréció adott,elvárt!
Hölgyek párok ma este nálam egy kis huncutkodás?

Dunaújvárosban oral kaland? Helyem van.

Sziasztok.
Nyergesújfalun valaki most, aki kényeztetne egy kemény dákót?
Nyergesújfalun valaki most, aki kényeztetne egy kemény dákót?
Ajkán keresek lányt elhanyagolt feleséget! Lakás van,írj ha szereted a jóképű sportos pasikat. Szőke kerek fenekű lányok előnyben. Csak lányt keresek!
Szexrandira keresek hölgyet vagy párt privát üzenetben.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Estére Veszprém és környékén keresek autós vagy szabadtéri kalandot aktiv (esetleg uni) sráccal
Kiváncsi heterók is bátran irhatnak

Kedves közvetlen igényes pasi vagy pár lenne itt?
Sziasztok keresünk lányt vagy párt!
Sziasztok ma estére keresünk 50 + ős pasit vastag farokkal