Sziasztok!
Ma Székesfehérváron keresek egy nőt alkalmi kalandra közös örömszerzés céljából. Helyem van. 27 éves vagyok. Átlagos alkat.
Ma Székesfehérváron keresek egy nőt alkalmi kalandra közös örömszerzés céljából. Helyem van. 27 éves vagyok. Átlagos alkat.
Sziasztok! Ma délutántól keresnék uni vagy aktív srácot aki Veszprém és környékén találkozna

Szép napot. Vki 02.10-én délelőtt, Veszprémben, vagy környékén?
Sziasztok. Szombaton Székesfehérváron ki szeretne egy helyes harisnyás passzív fiút megdugni ? Szabadban. Aktív bikák írjatok.

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Február 18.-án szombaton Kaposváron swinger házibulit rendezek. Az összejövetel ingyenes lesz. Hetero párok, lányok, korlátozott számban fiúk jelentkezését várom. Női bi elfogadott. Fiúkat a párok és hölgyek igényei szerinti számban hívok meg. Belvárosban jó közlekedésnél és parkolási lehetőséggel, igényes helyszínen lesz a buli. Korlátozott számban itt alvásra van lehetőség. Remélem sikerül egy olyan összejövetelt összehozni, ahol mindenki jól érzi magát. Kérem, privátban jelentkezzetek.
Február 18.-án szombaton Kaposváron swinger házibulit rendezek. Az összejövetel ingyenes lesz. Hetero párok, lányok, korlátozott számban fiúk jelentkezését várom. Női bi elfogadott. Fiúkat a párok és hölgyek igényei szerinti számban hívok meg. Belvárosban jó közlekedésnél és parkolási lehetőséggel, igényes helyszínen lesz a buli. Korlátozott számban itt alvásra van lehetőség. Remélem sikerül egy olyan összejövetelt összehozni, ahol mindenki jól érzi magát. Kérem, privátban jelentkezzetek.
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére,töltődjünk testileg lelkileg.
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamus
Sziasztok. Szombaton Székesfehérváron kinek hajoljak be , szabadban ?
Sziasztok! Székesfehérvár környékén keresek bi havert vagy párt!
Sziasztok! Ismerkednék egy olyan párral akiket izgatja ha kukkolják a természet lágy ölén elhagyatott helyen erdőszélben szívesen kalandoznék csatlakoznék Balaton északi partjáról 30 as diszkrét kedves pasi vagyok
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve partnereket keresek közös tartalomgyártásra.
Úgy alakult, hogy a ma estét Veszprém környékén töltöm, esetleg érett hölgy egy kis kalandra?
Ápolt 40es pasi vagyok!
Ápolt 40es pasi vagyok!
Veszprém-Székesfehérvár-M0 környékén keresek diszkrét aktív barátot.
Balatonalmádi?
Ma estére keresek partnert. Üzenetbe írj. Helyem van.
fehérváron, vagy környékén (max. 50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Sziasztok, Pápa és környékén keresek ma (02.06.) 17-18 óra körül olyan partnert aki szeretne egy formás farkat oràlisan kielégíteni! Írj ha van egy szabad órád
Sziasztok, csütörtök esti autós kaladhoz keresném partnerem Székesfehérváron.
Házas férfiként ùj kalandokra vágyom. Szeretném kiszínezni az életem, hiszen túl rövid ahhoz, hogy ne a szívem után menjek!
36 éves vagyok, a leginkább az érettebb korosztállyal pendülünk egy húron. A nő olyan, mint a jó bor, a korral nemesedik
Ha Te is egy kis színt vinnél az életedbe, olvadj el az odaadó ölelésemben és tudd meg milyen, amikor egy határozott férfi a tenyerén hordoz, mint egy királynőt
Kérlek írj, ha érdekel a dolog.
Puszi: Levi
Házas férfiként ùj kalandokra vágyom. Szeretném kiszínezni az életem, hiszen túl rövid ahhoz, hogy ne a szívem után menjek!

Kérlek írj, ha érdekel a dolog.
Puszi: Levi