58 éves pár keres normális palit,Fejér megyéböl.
Nös,kapcsolatban élök kiméljenek!!@
Nös,kapcsolatban élök kiméljenek!!@
Sziasztok!Kom megyében,otthon elhanyagolt,vastagf urak???Egyoldalúan segítenék kézzel,szájjal....ha valóban szerrted,nem fogsz csalódni,sőt....keress bizalommal,privát üzenetben!Diszkréció természetes!!
Szopnék ma egy jót veszp és környéke
Ma a kora délutáni órákban nővel párral kalandoznék Fehérvár-Velencei tó környékén.
Sziasztok.lenne itt olyan Tatabányai lány/nő aki benne lenne egymás előtti masztis illetve franciás dolgokban?helyem van de nem mindig,illetve nem is mindeig érek rá hisz nem vagyok független.diszkréció adott és elvárt!sziasztok
Veszprém ma?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hölgy vagy pár aki ismerkedne?
Privátban keress. Köszönöm.
Privátban keress. Köszönöm.
Dunaújváros környékén erotikáznék hőlgyel
Ma estére, vagy holnapra keresnénk lányt, fiút, párt.
Viszonzás nélküli punci nyalakodáshoz hölgyet, párt keresek rendszeresre fehérvár környékén.

Törölt felhasználó (4030892)

Jó vicc

Ma este fiut fogadnànk max 40 èves korig,Ajka közelèben. Csak ma!
Sziasztok szép napot
Üdv.Párt,hölgyet keresek. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziadsztok pápán hölgyeket,párokat keresek alkalmi kapcsolatra.
Holnap estére Tatán keresünk enyhén bi pasit harmadiknak.
Üdv!
Nem független, ápolt 40-es pasi, barátnőt keres hosszú távú diszkrét szexkapcsolatra. Fehérvár és környéke.
Nem független, ápolt 40-es pasi, barátnőt keres hosszú távú diszkrét szexkapcsolatra. Fehérvár és környéke.
Jó vicc
(Ez egy válasz házibari75 üzenetére (2023. 10. 30. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 30. hétfő 15:33

26 éves barátnőm dugatnám Veszprémben!Hely kell,csakis Veszprém !Képet priviben kérünk!Párok is írhatnak,a hölgy biszex!