Én beszàllnék hozzàtok!
(Ez egy válasz szerelmespár1 üzenetére (2023. 12. 19. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Veszprémben keresel masszőrt?
(Ez egy válasz Tihi884 üzenetére (2023. 12. 19. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ,
Szilveszterre keresünk pasit ,aki velünk töltené a szilvesztert .
Privátban
Szilveszterre keresünk pasit ,aki velünk töltené a szilvesztert .
Privátban
Dunaújvárosban, saját lakásomon fogadnék párokat, hölgyeket. Fiatal, nagyméretű, maximálisan potens srác vagyok.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom az üzeneted!

Még mindig keresnénk egy párt,2 pár (mi és még egy ffi+nő klasszikus pár) keres szilveszterre egy 3-ik párt,zene, tánc,szauna, társas,buli egymás előtti, melletti szex .Érezzük jól magunkat,csak olyan történhet ami mindenkinek jó, épp ezért nem keresünk olyan párt akiknek ez nem elég, párcserét nem szeretnénk ez biztos, lightos lányos játékok beleférnek ha a lányok között van szimpátia, megtalálják a közös hangot. Győr és környéke, elsősorban mivel a bulit oda szervezzük.Korban 38-48 között mert mi is abba a korosztályba tartozunk, de természetesen ez nincs kőbe vésve.privát üzenetet várunk.
sziasztok nött vagy párt keresek pápán
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de utazni is tudok.
Idősebb hetero pasit szopnék.
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Aktív bikát keresek.

Sziasztok.Hosszú távra keresek partnert, nőt vagy párt.
Sziasztok. Párt keresünk az adatlapunkon leírtak szerint.
Egyoldalúan szopnék Várpalotán. 30-40 éves korosztályban. Higiénia, szőrtelen intim és szép szerszám feltétel. Priviben írj rám.
Sziasztok. Péntek estére keresnénk lányt nőt hármas gabalyodásra. Helyünk van. Privátban várjuk a meg keresést
Ffi Masszőrt keresek normálisat! Full teljes testmasszázsra.
Esetleg ma este 7-8 között valaki vagy valakik?
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2023. 12. 18. hétfő 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 18. hétfő 17:45

Szívesen meglesnék ma valakit Székesfehérváron miközben masztizik!
De engem is meg lehet lesni ha van kedve valakinek!
Privátba írj!
De engem is meg lehet lesni ha van kedve valakinek!

Privátba írj!
Miért is? Nem értelek?
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2023. 12. 16. szombat 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap estére keresünk beszálot.
Női partnert keresek minden jóra.
Kalandot keresek mára!
Sziasztok! Két ünnep között családlátogatáson leszünk Balatonvilágos, Lepsény, Siófok környékén. Dec. 29-én kibérelnénk a feleségemmel egy apartmant, vagy meglátogatnánk valakit ezen a területen. 3. Férfi beszállót, intelligenset, hozzánk passzolót, illetve ugyan ezen paraméterekkel párt keresünk esti időtöltésre.
Csak arcképes, és csak épkézláb levelekre válaszolunk, 3. Ferfi beszálló esetén fontos tudni, hogy a Hölgy tagunk élvezete a legfontosabb ebben az esetben.
Részletek privátban.
Csak arcképes, és csak épkézláb levelekre válaszolunk, 3. Ferfi beszálló esetén fontos tudni, hogy a Hölgy tagunk élvezete a legfontosabb ebben az esetben.
Részletek privátban.