Sziasztok. Fejér-megyében csatlakoznék párhoz mai napon.
Sziasztok. Pápa és környékén (max 100km) lenne srác aki ma délután találkozna? Hely van, de utazni is tudok
Kíváncsi heterók is bátran írhatnak.
Kíváncsi heterók is bátran írhatnak.

Sziasztok! Ma 4-7 ig tudok fogadni párokat hölgyeket székesfehérvàron! 36 éves igényes potens vagyok!
Sziasztok
Tapolca Badacsonytomaj környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Tapolca Badacsonytomaj környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Alkalomadtán meglátogatnálak.
(Ez egy válasz Logikus üzenetére (2024. 01. 24. szerda 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Holnap azaz január 25.én átutazóban leszek a k
örnyéken, olyan 15_17 óra magasságában Velence, Székesfehérvár, Veszpém, időben rugalmas vagyok, hisz Balatonszárszó a végállomásom.
Rólam, 35 éves, aktív, 185/90, 18/5 intim méretű körül metélt pasi vagyok. Elsősorban bi pár társaságát keresem, vagy CD-t, sub srácot, hellyel rendelkezőt.
Holnap azaz január 25.én átutazóban leszek a k
örnyéken, olyan 15_17 óra magasságában Velence, Székesfehérvár, Veszpém, időben rugalmas vagyok, hisz Balatonszárszó a végállomásom.
Rólam, 35 éves, aktív, 185/90, 18/5 intim méretű körül metélt pasi vagyok. Elsősorban bi pár társaságát keresem, vagy CD-t, sub srácot, hellyel rendelkezőt.
Sziasztok Pápá és környékén lakás felújítást és ház körüli munkában segítenék hölgyeknek és pároknak
Szia. Írj privátban.
(Ez egy válasz Fitalsracparhoz üzenetére (2024. 01. 24. szerda 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 10:38

Sziasztok fiatal srac ismerkesne mindenfelere nyitott vagyok mindent meghallgatok helyem sajnos nincs de utazni tudok pusz pusz
Olyan fiatal sràcot keresek aki szeret Nudizni,és a Bberényi nudista strandon felszedi a feleségem.. Június végi hétvégén. Tényleg kedves,igényes,szerény, értelmes pasit keresek
Senki?
(Ez egy válasz Ricsi3900 üzenetére (2024. 01. 24. szerda 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 11:42

Sziasztok
Ma 19 óra fele Székesfehérváron kukkolható leszek maszti közben!
Ha lenne kedve valakinek meglesnie vagy velem együtt masztizni akkor privátba jelezze és megmondom hol leszek megtalálható!
Ha lenne kedve valakinek meglesnie vagy velem együtt masztizni akkor privátba jelezze és megmondom hol leszek megtalálható!
Sziasztok Veszprém s környéke mostanàban ?
Mai napra is keresek partnert kellemes estere lakasomban.
(Ez egy válasz Logikus üzenetére (2024. 01. 23. kedd 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Tata környékén idősebb, aki szopatna?
Sziasztok
Veszprémben valaki?
Sziasztok fiatal srac ismerkesne mindenfelere nyitott vagyok mindent meghallgatok helyem sajnos nincs de utazni tudok pusz pusz
Jo reggelt!Székesfehervar regi teglagyari ut vagy annak vegen!Talalka..szopas szopatas!Bővebben privatban..Szia!
Sziasztok párt keresünk közös örömökre
Csütörtök délelőtt ha van kedved, masztízz velem egy jót, vagy ha szeretnéd orálisan ki is elégítelek Veszprémben. Igény esetén kint leszek a Gulya-dombon a körgyűrű állatkert behajtójánál. Keress meg és egyeztetünk.
Ajkán keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra!!! Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat. Szőkék előnyben.