Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Komárom környékén keresek idősebb urat. aki szopatni szeretne.
Sziasztok! Párt vagy lányt keresek hetero alapon ma estére! Igényes pasi vagyok!
Holnap esti kalandra hölgy, pár társaságat keresném.
Szfvár és környékén
Szfvár és környékén
mit-kit keresel?
(Ez egy válasz Búék 23 üzenetére (2024. 04. 20. szombat 04:44), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok Veszprém Almádi ?
Május 10, 11 tatán leszek, szívesen ismerkednék csinos Hölgyel vagy Párral, hely is ok, szeretnék nem csak orálisan kényeztetni, bár azt imádom csinálni
Remélem lesz kivel

Remélem lesz kivel

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Sziasztok, Ajkán ma, pár vagy nő aki találkozna??

Igen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 19. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 19. péntek 19:15
Törölt felhasználó (4500742)

Felsőörs? Hölgy vagy pár aki kalandozna? Privátot írj..
Felsőörs? Hölgy vagy pár aki kalandozna? Privátot írj..
Sziasztok. Ma lenne kedve találkozni valakinek Veszprém vagy Székesfehérvár környékén? Lehetőleg aktív srácot vagy kíváncsi heterót keresek
A jövő hét (04. 22-28) folyamára keresgélek hölgyet, párt közös kikapcsolódáshoz... Kizárólag heteró alapon Közép-Magyarország...
Fiatal srácot keresek Dunaújváros környékén.
Kukkolható pár Veszprémben vagy környékkén?
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
A jövő hét (04. 22-28) folyamára keresgélek hölgyet, párt közös kikapcsolódáshoz... Kizárólag heteró alapon Közép-Magyarország...
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok ma esetere keresek ferfit aki szopatna, esetleg part, tobb info privatban
Sziasztok !
Ma este szívesen csatlakoznék párhoz mindkét fél örömére de hölgyek urak jelentkezését is szívesen várom egy autós kalandhoz veszprém / szfvár környéke
Ma este szívesen csatlakoznék párhoz mindkét fél örömére de hölgyek urak jelentkezését is szívesen várom egy autós kalandhoz veszprém / szfvár környéke