Sziasztok!Szigligeten vagy a környékén keresek jövő héten egy kedves,diszkrét hölgyet,vagy párt,akiknek lenne kedve pár kellemes órát eltölteni velem.Fiatalos,sportos 40-es pasi vagyok.Válaszokat privát üzenetben kérem!
Sziasztok, ma vagy holnap este valaki Tatabánya környékén?
Sziasztok. Ma az esti órákban találkozna valaki Veszprém vagy Székesfehérvár környékén?
Zànka környékén ma dugni szerető belevaló pasi?

Fehérvár környékén hölggyel,párral ismerkednék!

Sziasztok! Van Székesfehérvár -Dunaújvaros vonalon olyan nő, aki élvezi, ha a menstruácioja alatt nyalják? Ha igen, írjon rám!
Sziasztok Holnap délutàn Pápá-Ajka- Veszprém ből Gárdonyba Nudira megyek ha valaki szeretne csatlakozni szívesen kötetlenül elviszem . Berény is tervben van de még ott nem voltam .
Szopni vágyó vagy szerető párt, partnert keresek fehérvár és környékén..
Veszprém környékén pár akit lehetne kukkolni? Esti órákban..
Most valaki Veszprémben?
Tatabánya szopnék.
Párokkal ismerkednénk! Üdv Klau Peti
Sziasztok!
Ajka vagy Veszprém környéke MA valaki laza kalandra ?
Ajka vagy Veszprém környéke MA valaki laza kalandra ?
Sziasztok!Szigligeten vagy a környékén keresek jövő héten egy kedves,diszkrét hölgyet,vagy párt,akiknek lenne kedve pár kellemes órát eltölteni velem.Fiatalos,sportos 40-es pasi vagyok.Válaszokat privát üzenetben kérem!
Ma este Fehérvár környékén kalandoznék.
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Sziasztok!Siofok-Szekesfehervár-Veszprém vonalon keresek biszex kalandra pasit, párt! Uni biszex pasi vagyok!
Mi egy vidám, ápolt, intelligens pár vagyunk. A hétvégét Tatán töltjük és szeretnénk színesebbé tenni egy hölggyel a hölgy számára. Ha adatlapunkat elolvasod és számodra is megfelel várjuk leveledet! Köszi
Sziasztok! Szivesen fogadnék a hosszú hétvégén hölgyeket, párokat heteró alapon a klimás kis lakásomban, Székesfehérvéron.