Sziasztok!
Bi pár férfi tagja keres Bi Fiúkat, Bi férfiakat, kőzős, kellemes idő eltöltéséhez
a mai napra. Reggel 10-től max este 18 óráig. Kihangsúlyozom Férfi keres férfit!
Hely van gyertek! Székesfehérvár
Bi pár férfi tagja keres Bi Fiúkat, Bi férfiakat, kőzős, kellemes idő eltöltéséhez
a mai napra. Reggel 10-től max este 18 óráig. Kihangsúlyozom Férfi keres férfit!
Sziasztok.45 éves ápolt Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel párral, Siófok vagy balaton bár hol!
Maszti,autós szex,kukkolás,titkos tali,szex….ami alkul….Irjatok
Köszönöm
Maszti,autós szex,kukkolás,titkos tali,szex….ami alkul….Irjatok
Köszönöm
Sziasztok,
A környékből keresünk párt egymás előtti ( autós, szabadban) szexre.
A környékből keresünk párt egymás előtti ( autós, szabadban) szexre.
Ma vagy holnap Veszprém megyében kér valaki egy alapos szopást? Stb. stb.
írj bátran

Sziasztok!
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok,
Velecén most passzívkodnék
Velecén most passzívkodnék
Ajkán környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra. Lakás van vagy panzió is oké. Írj ha szereted a jóképű igényes sportos 43 éves pasikat.
Sziasztok
Balatonfüreden kalandoznék.
Privátba írj.
Balatonfüreden kalandoznék.
Privátba írj.
Sziasztok. Székesfehérvári Cd vagyok. Aktív bikákat keresek egy kis huncutkodásra, akár szabadban is. Vagy egy jó gangbanget is szívesen kipróbálnék. bár azt meg is kellene szervezni valahogy.
Sziasztok ma este Pápán keresem hölgy vagy pár társaságát.
Sziasztok!Szigligeten vagy a környékén keresek jövő héten egy kedves,diszkrét hölgyet,vagy párt,akiknek lenne kedve pár kellemes órát eltölteni velem.Fiatalos,sportos 40-es pasi vagyok.Válaszokat privát üzenetben kérem!
Sziasztok, ma vagy holnap este valaki Tatabánya környékén?
Sziasztok. Ma az esti órákban találkozna valaki Veszprém vagy Székesfehérvár környékén?
Zànka környékén ma dugni szerető belevaló pasi?

Fehérvár környékén hölggyel,párral ismerkednék!

Sziasztok! Van Székesfehérvár -Dunaújvaros vonalon olyan nő, aki élvezi, ha a menstruácioja alatt nyalják? Ha igen, írjon rám!
Sziasztok Holnap délutàn Pápá-Ajka- Veszprém ből Gárdonyba Nudira megyek ha valaki szeretne csatlakozni szívesen kötetlenül elviszem . Berény is tervben van de még ott nem voltam .
Szopni vágyó vagy szerető párt, partnert keresek fehérvár és környékén..
Veszprém környékén pár akit lehetne kukkolni? Esti órákban..