Sziasztok!
Most valaki Székesfehérvár?
Bi pár férfi tagja most keress fiúkat,csak
fiúkat ma estére, férfias közös jtékokra!
Élvezzünk együtt!
Üzenet módosítása
Most valaki Székesfehérvár?
Bi pár férfi tagja most keress fiúkat,csak
fiúkat ma estére, férfias közös jtékokra!
Élvezzünk együtt!
Üzenet módosítása
Tatabányán ma este hölggyel és/vagy párral ismerkednék, találkoznék. Hely adott! Privátban irj konkrét elérhetőséget(előre is köszönöm)!!!
Sziasztok! Valaki most éjjel fehérvár?
Sziasztok Dunaújvárosba vagy Környéken nagy méretű úr ami kicsit engedne hogy egy kezdő fiatal srác játszon vele ?
Ma este Tata?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
most keresek fiusexet talira
Hirtelen ötlettől vezérelve! Ma este 19.00 utánra keresünk balatonfüredi naturista wellnessbe szaunázni izmos, jó megjelenésű és méretű pasit/pasikat párom és barátnője részére, spontán jelleggel és körbeudvarlási célzattal
Jelentkezni privátban lehet a részletekért ma 18.00ig!

Sziasztok! Ápolt, igényes,izmos testalkatú, többesben tapasztalt, vastag farkú pasi vagyok, párokhoz, hölgyekhez csatlakoznék.
Tartós barátság szopni imádó hölggyel...., Pápa-és k.ke....
Ma este valaki kb Paks-Solt-Dunaúj körzetéből?
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Székesfehérváron keresek olyan nőt, aki most szombaton este eljonne hozzám házhoz, vagy találkoznánk vhol és kinyalhatnam! Csak nyalás! Hely van! Csak szombat este!
Sziasztok! Hétfőn Fejér megyében keresek egy kis kalandra hölgyet vagy párt.
iasztok! Ma (10.03) Győr szomszédságában leszek (helyem van). Szívesen tölteném jó társaságban. Sok féle felállás szóba jöhet. Pár hetero vagy biszex alapon, hölgy, vagy férfi pár. Igényes, diszkrét, intelligens embereket keresek jó megjelenéssel. Én harmincas évei elején járó, többesben is tapasztalattal rendelkező, igényes, közvetlen és nyitott pasi vagyok. 184 cm, 78 Kg, ápolt, szőrtelen. Írjatok bátran smile
Sziasztok! Hölgyel vagy párral ismerkednék! Sok mindenre nyitott vagyok.
Hétvégén Tapolca környékén nő,pár?
Partnereket keresek a mai napra.
Veszprém Zala Vármegyében hölgyet keresek, vagy párhoz csatlakoznék