Sziasztok! A mai napon nagyon szívesen megismerkednék egy párral. Győr és 100 km-es körzete jöhet szóba, mobil vagyok. Korrektség, igényesség és diszkréció adott és elvárt. Ha eltöltenétek egy kellemes délutánt vagy estét akkor írjatok bizalommal!
Sziasztok! A mai napon nagyon szívesen megismerkednék egy párral. Győr és 100 km-es körzete jöhet szóba, mobil vagyok. Korrektség, igényesség és diszkréció adott és elvárt. Ha eltöltenétek egy kellemes délutánt vagy estét akkor írjatok bizalommal!
Sziasztok
Spontán találkozóra keresek VALÓS hölgyet vagy párt MAI napra..
Moto
Spontán találkozóra keresek VALÓS hölgyet vagy párt MAI napra..

Moto
Tapolca-Keszthely környéki pár barátja lennék!
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Első alkalommal keresünk feleségem számára szóló pasit!
Előny a győri/ Győr környéki lakóhely.
Ideális jelölt: 35-42 éves, kifejezetten sportos/izmos alkat, jó megjelenésű, sármos.
Magas IQ/EQ elvárt!
Várunk egy rövid bemutatkozó levelet, mint első szűrő. Ha ez alapján szimpatikus vagy, folytatjuk az ismerkedést képcserével!
Várjuk a megkereséseket!
Üdv,
Harry
Első alkalommal keresünk feleségem számára szóló pasit!
Előny a győri/ Győr környéki lakóhely.
Ideális jelölt: 35-42 éves, kifejezetten sportos/izmos alkat, jó megjelenésű, sármos.
Magas IQ/EQ elvárt!
Várunk egy rövid bemutatkozó levelet, mint első szűrő. Ha ez alapján szimpatikus vagy, folytatjuk az ismerkedést képcserével!
Várjuk a megkereséseket!
Üdv,
Harry
Sziasztok!
Én szívesen taliznék veletek.
Van helyem Esztergomban és utazom is (Ez egy válasz kokomari üzenetére (2025. 02. 24. hétfő 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 24. hétfő 14:44
Én szívesen taliznék veletek.
Van helyem Esztergomban és utazom is (Ez egy válasz kokomari üzenetére (2025. 02. 24. hétfő 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Autóznánk ma este ésszerű távolságba,
látványcserére nyitottak vagyunk.
Bővebben privátban.
Bővebben privátban.
Kocsiban szopatna ma valaki?
Sziasztok. Nő vagy pár aki szívesen ismerkedne?
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Esztergom Dorog környékén pasi,masszőr?
Autóznánk ma este ésszerű távolságba,
Bővebben privátban.
Bővebben privátban.
Veszprém - Tapolca szex?
Veszptémben és a környékén szopatnék?
Ma Veszprémben keresem partnereim!
Sziasztok
Tud valaki a megyeben hatalmas mellu holgyet?
3.nak is jelentkezem parokhoz szivesen.
kerem jelezze uzemetben
Tud valaki a megyeben hatalmas mellu holgyet?
3.nak is jelentkezem parokhoz szivesen.
kerem jelezze uzemetben
Én is
Sziasztok.
Szívesen csatlakoznék párhoz 3.nak. Tapasztalt 30 as éveikben járó férfiként.
Szívesen csatlakoznék párhoz 3.nak. Tapasztalt 30 as éveikben járó férfiként.