Sziasztok !
Jövőhét péntekre (2025.03.21.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét péntekre (2025.03.21.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Idősebb szopatni akaró pasit keresek.
Veszprémben keresek hölgyet kapcsolatra 29-42 között! Nem baj ha nimfó
37 éves vagyok

Ma estére keresünk az adatlapunk szerint játszótársat. Tatabánya Turul

Sziasztok. Ma estére keresünk egy fiatalabb pasit,veszprém megye.
Sziasztok!
Esztergom környékén cumiznék.
F/45/180/90
Esztergom környékén cumiznék.
F/45/180/90
Hétvégén Sümegen leszünk párok? ZsuTi

Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok part nőt vagy pasit keresek Sümeg környékén minden megoldás érdekel
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de utazni is tudok!
Fehervar közöshokira bisex pasi vagy srác?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Fehervar közöshokira bisex pasi vagy srác?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok. Bi - kent csatlakoznek parokhoz, pasikhoz Szekesfehervaron es kozeteben!!
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Zánka mellett vagyok még ma késő estig. 30-40-es belevaló pasit keresek, aki popsit dugna..
Siófok Szfvár között autós kalandra nő vagy pár ma?
Ma valaki Grand hotelben? Vagy fürdőben?

Sziasztok! Ma délután/este találkoznék egy párral Győr és 80 km-es távolságában. Többesben tapasztalt, fiatal, korrekt és igényes pasi vagyok. Ha van kedvetek egy kellemes délutánhoz akkor keressetek bizalommal!
Sziasztok! 27 eves veszpremi srackent keresek mai napra part, holgyet vagy ferfit kellemes idotoltesre. Ha biszex dolgokra vsn szo akkor inksbb csak oralis dolgokat kedvelek! Helyem nincs, kepeket tudok kuldeni