Olyan érdekel-e valakit, hogy párom titkárnős öltözet, s úgy vár hogy tele van gecizve - gyűjtött, fagyós cuccal - a magassarkúja, s neked a farkaddal szét kell kenned, aztán úgy járkál, majd szop és bárhová ráverheted a friss anyagot! Szerda reggel 7:15, maximális diszkréció, privát mailben!
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Tatabányán hölggyel,párral ismerkednék,találkoznék. Hely oké.
Mai nap szfvár környékéről pasi aki kiverné a farkam vagy szopna? Utazás ok
Ismerkednék 60+ -os hölggyel vagy (kizárólag a feleség örömére) ilyen hölgytagú párral.
Szép napot. Vki aki a fistinget engedné?
Sziasztok. Ismerkednék fehérvár és körzetében egyedülálló pasi vagyok
Sziasztok, ismerkednék párokkal, hölgyekkel. Írj privi, megbeszélünk mindent

Adatlapunk szerint ismerkednénk párral , szóló pasival
Viki és András
Viki és András
Veszprémben szívesen találkoznék nővel vagy párral. A többi majd eldől.
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen!
Sziasztok, ma délután hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék heteró alapon, Dunaföldvár-Balaton érintésével egészen Győrig.
Turulnál pár, szerda vagy csütörtök estefelé?
Sziasztok!
Csütörtök reggel,délelőttre keresnék... adatlap szerint . Komárom- Győr.
Csütörtök reggel,délelőttre keresnék... adatlap szerint . Komárom- Győr.
Sziasztok! Vácon keresek hölgyet alkalmi titkos kalandra. Diszkréció fontos

Sziasztok! Létező, valódi párral, párokkal ismerkednénk.
Holnap délelőtt szopatnál ?
Szia. Kit keresel?
(Ez egy válasz Sonesta üzenetére (2025. 06. 27. péntek 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nedves puncit nyalnék fehérvár, gárdony, velence környékén a mainap folyamán

Sziasztok! Pápa én körzetéből keresnék párt vagy hölgyet!! Akárcsak nézni is. S pasit a feleségem örömére! Üdv.