Sziasztok Veszprém környékén valaki esetleg.
Párban hirdetünk de ma csak a férfi tag egyedül.
Párban hirdetünk de ma csak a férfi tag egyedül.
Hétfő délutánra keresek nőt esetleg pár női tagját Veszprémben.
Pár- párral találka, ismerkedés Budapest és környéke?
Utazni tudunk..
Utazni tudunk..
Ma este vagy holnap nappal valaki Esztergom környékén kocsival ?
Sziasztok. 28 éves értelmiségi srác vagyok Budapestről. Az adatlapomon bővebben olvashattok, és a farkamról is láthattok videókat. Az ágyban maximálisan odaadó vagyok, garantált az orgazmus. Hölgyekkel, párokkal ismerkednék akár az érettebb korosztályból is. Vidék is érdekel. Üzenetben keressetek nyugodtan.
Ma este Veszprém? 21:00 körül egy közös hoki?
Sziasztok. (191 cm, 99kg, 20cm) férfi, not vagy párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják. BI pár is lehet. Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond. Csak olyan írjon aki komolyan keres és talizni is akar...
Hölgy vagy pár talira ma? Szfvár és környék?
Székesfehérváron Bregyó környékén keresek most egy orál kedvelőt
Mai napon balcsi északi partja és környékén ismerkednék belevaló pasival, hogy hogyan alakul azt kitaláljuk. Csak aktív pasik érdekelnek.
Sziasztok! Erotikus masszőrt keresek, havi néhány alkalomra Veszprém, Székesfehérvár környékén, nemtől függetlenül.(Olajos, lágy masszázs+happyfinish) Privát üzenetet, ajánlásokat is várok
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Sziasztok. Szívesen ismerkednék igényes hölgyel vagy párral.
Privátba írj
Privátba írj
Most Veszprémben?
Hétfőn napközben keresnék partnert..
Utazni tudok,
Utazni tudok,
Helló.Szombaton délelőtt párral találkoznék Zirc környékén.
Ma este negyed tíz után Turulnál aktív pasi lenne ?
Még itt vagyok….
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (tegnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:30
Ma 18 órától kint leszek Székesfehérváron a Sárpentelei erdőnek a nagy parkolójában!
Ha lenne kedved benyúlni a kocsim ablakán kiverni nekem vagy csak nézni ahogy masztizom akkor bátran sétálj oda a kocsim mellé!
Helyzet jelző világítani fog!
Diszkréció adott és elvárt!
Ha lenne kedved benyúlni a kocsim ablakán kiverni nekem vagy csak nézni ahogy masztizom akkor bátran sétálj oda a kocsim mellé!
Ma este 9-10 között Fehérváron viszonzás nélkül szopnék. Helyem van.
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (tegnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:30
Ma 18 órától kint leszek Székesfehérváron a Sárpentelei erdőnek a nagy parkolójában!

vazelinator