szia én 44 vagyok az jó
(Ez egy válasz Győripár2 üzenetére (2026. 04. 16. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, ma este, nemsokara esetleg valaki aki szeretné leszopják?
Nálad vagy autódban.
Nálad vagy autódban.
Szopatnék holnap dél körül veszprémbe, lányt, párokat, pasit
Ma este Balatonfüred-Veszprém környéken keresnék. Leginkább nőt de hetero párt is .
Nagy mérettel!
Nagy mérettel!
Kedden napközben veszprém.-fehérvár közt szopnék...
Intelligens, önmagára és környezetére igényes férfiként szívesen csatlakoznék egy szimpatikus párhoz vagy hölgyhöz hetero alapon!
Most délután Fehérváron bi kalandra valaki?
(Ez egy válasz kaland69 üzenetére (ma 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Fejétben hölgy a mostani hétvégére ?
V pár ? Heteró alapon..
V pár ? Heteró alapon..
Most szopatnék egy kellemeset Fehérváron. Szép naposat mindenkinek.
44 éves, ápolt, igényes, többesben és cuckoldban is tapasztalt, aktívan sportoló pasi vagyok. A következő héten Veszprém környékén találkoznék délutánonként és esténként, tudok utazni, de fogadni nem.
Kedves hölgyek, párok Bp és Györ között !
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, régebbi macbook air, casio számoló gépel közösen ... Tatabányán lehet átvenni
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, régebbi macbook air, casio számoló gépel közösen ... Tatabányán lehet átvenni
Írj privátban.
Nap süssön rátok, Jön valaki a Cuhába túrázni ma?
Sziasztok! Szombaton veszpremben délelott esetleg valaki kalandozna? Autoban!
Intelligens, önmagára és környezetére igényes férfiként szívesen csatlakoznék egy szimpatikus párhoz vagy hölgyhöz hetero alapon, akar ma is!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Gulya domb fele valaki?
Bicskéről valaki van itt?
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek! Helyem van, de utazni is tudok!
Hello Veszprém ? Huncutkodás?
Üdv! Itt a jó idő, nők párok fotózását vállalom profi tudással és felszereléssel. Exhibicionisták előnyben!
Sziasztok.
Tatabánya környékén keresek/keresünk a feleségemmel csajt minden jóra
Tatabánya környékén keresek/keresünk a feleségemmel csajt minden jóra

vazelinator

ehesvandor