sziasztok!Van most pár vagy hölgy Cowalternál????
Ma bi pár vagy pasi egy kis kalandra?
Feleség részére, adatlapunk szerinti szexpartnert keresünk!
Csak akkor jelentkezz, ha saját helyed is van! Szálláshelyre nem megyünk!
Jelentkezőket privát üzenetben várjuk!
Csak akkor jelentkezz, ha saját helyed is van! Szálláshelyre nem megyünk!
Jelentkezőket privát üzenetben várjuk!
Sziasztok! Szállást keresek egy éjszakára Győrben, vagy Mmóváron, Egy erotikát kívánó hölgynek szívesen kellemessé tenném az éjszakját, alkat, vagy kor nem számít.
Mi leszünk délután csak még nem tudni merre kocsikázunk
(Ez egy válasz LastNight üzenetére (2022. 04. 13. szerda 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki ma Sopron?
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Sziasztok. Ma este kirándulás Győrben és környékén.
Sárvár környéki termálozáshoz 04 16-1 bevásárlás hölgyeket vendégül látnánk.
Mi Győrböl indulunk értetek menénk.
Mi Győrböl indulunk értetek menénk.
Vkit jó lenne ma tele élvezni! Privizz,helyem van!
Mosonmagyaróvár és környékén párt keresek. Minden finomságra. Ill magányos hölgyet elhanyagolt anyukát. Igényes 40-es pasi vagyok.
Sziasztok!Győri nem túlnagy méretű férfi vagyok!Keresek párokat Győr És környèkèn!Minden megoldás érdekel!Csak kérem olyanok írjanak akik komolyan gondolják,s nem csak szórakozni járnak ide!Szép napot mindenkinek!Sziasztok!
Sziasztok!Keresek Győrtöl Tatabányáig olyan párokat akik férfit keresnek!Akár résztvevő akár kukkolás céljából!Kor-alkat nem számít csak gondoljátok komolyan!Itt a jóidő akár ki is használhatjuk!!
Szombathelyen vagy környékén valaki, valakik pasit keresnek?
Párokat keresünk közös örömökre,baráti kapcsolatra
Győr és Móvár környékén nagy méretű hellyel rendelkező bisex partnert keresek közös élvezetes játékokra, biszex párokhoz is szívesen csatlakoznék uni vagyok!
Sziasztok! Ma Komáromban naturista szauna 13:00-tól.A szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel,párokkal
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel

Szombathelyen valaki?
Sziasztok. Lánnyal illetve párral ismerkednék aki pasit keresne. 170 65kg 45 éves vagyok barna haj szem Győr mellöl
Sziasztok. Keszthely és Hévíz környékéről keresek aktív férfiakat szexre. Imádok szopni, dugatni a popsim. Szeretem lenyelni a spermát minden mennyiségben. Többesben is benne lennék! Hely kellene vagy a szabadban.