Győr és Móvár környékén ma ebéd előtt valaki
Sziasztok!
Alkalmi ismerkedést keresek nő esetleg szép testű férfi személyében Keszthely vagy annak vonzásterületén.
Alkalmi ismerkedést keresek nő esetleg szép testű férfi személyében Keszthely vagy annak vonzásterületén.
Sziasztok Szombathely közel van. Írjatok privátba
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 24. hétfő 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 24. hétfő 16:39

Törölt felhasználó (3664632)

Sümeg-Tapolca-Keszthely környékén uni vagy aktív srác aki ma találkozna? Esetleg kíváncsi hetero?
Szombathelyen lány vagy pár akivel találkozhatnák???
Sziasztok! Most szombatra keresúnk délutántól játszótársakat!
Párokat fiúkat lányokat 45 éves korig.
Legyen önkritikád, sportos vagy vékony normal alkat.
Üzenetekben várjuk a komoly, lehetőleg közelből - mert messzi messzi galaxisból úgyse értek ide - jelentkezőket.
Köszönjük!
Párokat fiúkat lányokat 45 éves korig.
Legyen önkritikád, sportos vagy vékony normal alkat.
Üzenetekben várjuk a komoly, lehetőleg közelből - mert messzi messzi galaxisból úgyse értek ide - jelentkezőket.
Köszönjük!
Nem találtunk vállalkozó kedvű hölgyet akivel személyesen találkozhattunk volna így webkamerás találkára hölgyet vagy fiatal párt keresünk kamerás játékra. Esetleg személyesen is végig néznénk .! Pár napig Zala és Vas M - ben ( Lenti és Bük)wellnesselünk.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sehol senki??
Sopronban kanos pasit keresek.
Ma este, ki kurna popoba?
Ma este, ki kurna popoba?
Sziasztok!Párok?Lányok?Séta?Bicajozás ma éjszaka?Vagy amit csak szeretnétek!Semmi jónak nem vagyok elrontója!Győr?Csak akik komolyan is gondolják!Minden megoldás érdekel!
Sziasztok. A péntek éjszakát Sárváron töltjük a párommal. Lányokkal párokkal találkoznánk. Esetleg nagyobb méretű pasik egy jó kis spricc partyra. Privátban irjatok
(Ez egy válasz biszexx üzenetére (2022. 10. 25. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 25. kedd 11:51

Sziasztok. A péntek éjszakát töltjük a párommal. Lányokkal párokkal találkoznánk. Esetleg nagyobb méretű pasik egy jó kis spricc partyra. Privátban irjatok
Sziasztok. A péntek éjszakát töltjük a párommal. Lányokkal párokkal találkoznánk. Esetleg nagyobb méretű pasik egy jó kis spricc partyra. Privátban irjatok
Ma?
Sziasztok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Sziasztok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Sziasztok! Jövő hétvégén azaz November 3 és 4.-en Kőszegen lazulunk. Nagyon szívesen ismerkednénk parokkal.
Sümeg-Tapolca-Keszthely környékén uni vagy aktív srác aki ma találkozna? Esetleg kíváncsi hetero?
Kovalter most valaki? Hölgy, pár?
Innen volt?
Jó hely ez a Kovalter strand, csak lehetne több hölgy illetve pár! (Ez egy válasz sumesz üzenetére (2022. 10. 24. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó hely ez a Kovalter strand, csak lehetne több hölgy illetve pár! (Ez egy válasz sumesz üzenetére (2022. 10. 24. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap, azaz kedden, párral, hölggyel ismerkednék,találkoznék Sopronban egy fergeteges szexcsata reményében. Sportos,többesben tapasztalt, kitartó, intelligens negyvenes vagyok.
Covalteren a kék Skoda kombis szökeség innen van?
ziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!