Szombati napon keresnék kölcsönös orált
Ismerkednek.. (bi) vasmegye elony
telt hölgyet ker. Pannonhalma-Veszprémvarsány kör. vagy párt, hely ok
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Zalaegerszegen ismerkednék.
Nem vagyok meleg ,de kipróbálnám milyen lehet ha egy pasi szop le .
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 15. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 15. szerda 16:04
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen 17-21 között szopnék, helyem van.
Sziasztok!
Vas megyei bi srác keresgélne...
Vas megyei bi srác keresgélne...
Csütörtök , péntek hölgy ill párt fogadnék , helyem van.
Sopronba Szopatnék!
45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna, a hőlgy örömére. Akár hosszú távon. Győr
Zalaegerszegen 17-21 között szopnék, helyem van.
ötvenes-hatvanas barátnőt keresek győrben
Faszimádó Transzi vagyok. Ma azaz November 15 Szerda 18 órától reggelig hely ok Szombathelyen..Aki seggbe baszna és lehugyozna az írjon.
Sziasztok ! Hölgyet kényeztetnék, vagy akár pàrhoz is csatlakoznék , hetero alapon.
Szopatnék Szombathelyen!
Ma estére keresek hölgyet akit kinyalhatok! Szombathely-Győr környékén!
Faszimádó Transzi vagyok. Ma azaz November 15 Szerda 18 órától reggelig hely ok Szombathelyen..Aki seggbe baszna és lehugyozna az írjon.
Sziasztok! Fiatal srácként ismerkednék lánnyal, nővel, esetleg párral a hölgy örömére.
Sajnos helyem és jogsim nincs, Szombathelyen tudnék foglalni helyet pár órára, ha esetleg messzebbről valaki szívesen utazna szimpátia esetén, vagy akár kipróbálnám a szabadban is.
Sajnos helyem és jogsim nincs, Szombathelyen tudnék foglalni helyet pár órára, ha esetleg messzebbről valaki szívesen utazna szimpátia esetén, vagy akár kipróbálnám a szabadban is.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!