Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Hello ma délután , kora este autós móka? Győr és környéke .
Sziasztok! Vasárnap estére keresek fiatal pasit aki sztríptízt táncolna a barátnőmnek,ki is verné előtte.
Hölgy esetleg pár barátságát keresem hétvégi szaunázáshoz, masszázs is belefér.A többi csak rajtunk múlik! Szentgothárd, Körmend, Zalaegerszeg, Sárvár. Priviben várom azt aki szeret szaunázni!
Faszimádó TRANSZVESZTITA vagyok.. Január 13-án Szombaton 17 órátol Vasárnap reggelig Szombathelyen helyem lessz.. Csillogó olajos popsival lábakkal férfiakat kielégitek.Szopok és imádom ha seggbe basznak..Pisilhetsz is..Aki űriteni akár az írjon..
Sziasztok! Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Találkozzunk és szexeljünk! Maximális diszkréció! Autós kaland is érdekelne! Írj, írjatok!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Győrben most valaki pár vagy fiú ???
Faszimádó Transzi vagyok.Január 13-án 20 órai kezdéssel álarcos GANGBANG partit rendezek Szombathelyen .Helyem van reggelig.Csillogó olajos popsival várlak titeket..Álarcot,gumit,hozzon mindenki magának..Csak aktív pasikat keresek akik szopatnak,seggbe basznak,szét geciznek és lepisílnek..Aki rám verné vagy csak lepisílne az is jöhett.Egy jó űritésre,hugyozos alázásra tökéletes vagyok..Aki részt venne az írjon .
Szombathelyen ismerkednék biszex párral pasival. Képzett masszőrként szivesen maszírozok is. Helyem sajna nincs
Zalaegerszegen most pasi?
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna. Győr. Hogy ne fussunk, felesleges köröket! Először, személyes tali, ha minden ok,mindenkinek, köv tali mehet a szex. Győr.
Ma délután Győr és Móvár környékén keresek hellyel rendelkező párt vagy női fehérneműst
Marcali környékén bi pasi?
Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok ismerkednék hölggyel,párral!
Párosunk bi passzív férfi tagja egyedül keres aktív férfiakat Marcali és 30-40 km-es körzetében.
Megkereséseket privátban kérném, köszönöm!
Megkereséseket privátban kérném, köszönöm!
Zalaegerszegen szerda 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok. Lenne srác aki ma találkozna Pápa és környékén (max 50-60km)? Utazni tudok, és helyem is van. Kíváncsi heterók is bátran írhatnak
Zalaegerszeg környékén szopnék. Privizz