Zalaegerszegen szerda 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Párosunk bi passzív férfi tagja egyedül keres aktív férfiakat Marcali és 30-40 km-es körzetében.
Megkereséseket privátban kérném, köszönöm!
Megkereséseket privátban kérném, köszönöm!
Sziasztok ismerkednék hölggyel,párral!
Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Marcali környékén bi pasi?
Ma délután Győr és Móvár környékén keresek hellyel rendelkező párt vagy női fehérneműst
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna. Győr. Hogy ne fussunk, felesleges köröket! Először, személyes tali, ha minden ok,mindenkinek, köv tali mehet a szex. Győr.
Zalaegerszegen most pasi?
Szombathelyen ismerkednék biszex párral pasival. Képzett masszőrként szivesen maszírozok is. Helyem sajna nincs
Faszimádó Transzi vagyok.Január 13-án 20 órai kezdéssel álarcos GANGBANG partit rendezek Szombathelyen .Helyem van reggelig.Csillogó olajos popsival várlak titeket..Álarcot,gumit,hozzon mindenki magának..Csak aktív pasikat keresek akik szopatnak,seggbe basznak,szét geciznek és lepisílnek..Aki rám verné vagy csak lepisílne az is jöhett.Egy jó űritésre,hugyozos alázásra tökéletes vagyok..Aki részt venne az írjon .
Győrben most valaki pár vagy fiú ???
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Sziasztok! Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Találkozzunk és szexeljünk! Maximális diszkréció! Autós kaland is érdekelne! Írj, írjatok!
Faszimádó TRANSZVESZTITA vagyok.. Január 13-án Szombaton 17 órátol Vasárnap reggelig Szombathelyen helyem lessz.. Csillogó olajos popsival lábakkal férfiakat kielégitek.Szopok és imádom ha seggbe basznak..Pisilhetsz is..Aki űriteni akár az írjon..
Hölgy esetleg pár barátságát keresem hétvégi szaunázáshoz, masszázs is belefér.A többi csak rajtunk múlik! Szentgothárd, Körmend, Zalaegerszeg, Sárvár. Priviben várom azt aki szeret szaunázni!
Sziasztok! Vasárnap estére keresek fiatal pasit aki sztríptízt táncolna a barátnőmnek,ki is verné előtte.
Hello ma délután , kora este autós móka? Győr és környéke .
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Ismerkednék, partnerem keresem.
Zalaegerszeg környékén szopnék ma délutántól..privizz