Szia!Nyaralunk?Volna kedved egy Adriai nyaraláshoz?Az időpont már adott 2024 06.22.-07.03. Horvátország,dalmacia.Afféle aktív kajakozós,csavargós,napozós jókat evő-ivó nyaralást terveztem.Költségekre ne legyen gondod,én állok mindent!
Sziasztok
Ma este mindkét részről 50 és bi párral ismerkednénk
Vagy szintén 50 és Uni bi férfit meglátogatnánk
Ma este mindkét részről 50 és bi párral ismerkednénk
Vagy szintén 50 és Uni bi férfit meglátogatnánk
Sziasztok,
Mai nap folyamán a párommal Tapolcán az erdőben sexelnénk,szívesen vennénk kíváncsiskodó párokat,vagy pasikat.
Mai nap folyamán a párommal Tapolcán az erdőben sexelnénk,szívesen vennénk kíváncsiskodó párokat,vagy pasikat.
Fiatal fiút keresünk ma estère. ZALA
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Passziv szolo srac keres aktiv partnert mara gyor szombathely vonalon
Sziasztok Zalaegerszegen kora délutántól estig kamionnal vagyok.szívesen venném hölgy vagy pár társaságát.
Zalaegerszegen szerda délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Hely lesz.
Sziasztok! Kedves ápolt diszkrét intelligens pasi vagyok ma estére szívesen ismerkednék, találkoznék kedves párral,nővel.Helyem van. Írj bátran. Érezzük jól magunkat.
Hello
Hétfő kora reggelre keresnék partnert, Komárom - Győr.
Hétfő kora reggelre keresnék partnert, Komárom - Győr.

Partnert keresek. Részletek privát üzenetben
Sziasztok, igényes diszkrét, nem kövér srác Győrben cumizna. Helyem van.

Sziasztok
Unatkozol kora délután? Bevállalnál egy izgalmas autós kalandot?
Ma délután 14 körül. Szombathely Sárvár Celldömölk vonalon. Autom van
Írj priv.
Unatkozol kora délután? Bevállalnál egy izgalmas autós kalandot?
Ma délután 14 körül. Szombathely Sárvár Celldömölk vonalon. Autom van
Írj priv.
Sziasztok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Középkorú, jelenleg soproni férfiként keresek partnereket nők, párok személyében nyári programokra.Kor, alkat nem, de az intelligenciaszint fontos
SopronFest?

Valaki meglesné, ahogy kiverem? Keszthely környéke
Most Nagykanizsán valaki leszopna?
Sziasztok, igényes diszkrét, nem kövér srác Győrben cumizna. Helyem van.

Sziasztok. Napközbeni autós kalandra kukkolásra keresek párt. Minden jóban benne vagyok!
Szopatnék Szombathelyen!