Szegeden,hétfőre hölgyet keresek,minden megoldás érdekel.
Nagyon izgato vagy! Szivesen csatlakoznek hozzad! Kozos faszveres, szopas, es meg tobb is lehet. Hmmm?
(Ez egy válasz Galaxy29 üzenetére (2022. 01. 20. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 20. csütörtök 12:05

SZEGED FELÉ JÁR VKI A KÖZEL JÖVŐBEN? bi, sportos, férfias srác vok
Szivesen csatlakoznek hozzatok! Nagyon kanos, szorosfaszu pasi vagyok. Szopnam a pasit, basznam a csajt. Es meg amit akarok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 19. szerda 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 19. szerda 17:09
Törölt felhasználó (4652871)

Szegeden esetleg egy igényes (oltatlan) pasi, aki csatlakozna most hozzánk szopásra?
Olyan aki bi téren is szopható!
Kb. 19 óra körül. Privàt üzenetet várunk fotóval!
Sziasztok, Kecskemét és környékén szívesen ismerkedem.
Sportos párral ismerkednénk,priviben.
Sziasztok!
Szeretnék találni egy belevaló bisex csajszit a közelemben (Kecskemét) , párom aktívan vagy passzívan beszállna.
Hely szükséges. Kor és alkat nem feltétel, ismerkedjünk, bármi lehetséges! Privát üziket várok!
Szeretnék találni egy belevaló bisex csajszit a közelemben (Kecskemét) , párom aktívan vagy passzívan beszállna.
Hely szükséges. Kor és alkat nem feltétel, ismerkedjünk, bármi lehetséges! Privát üziket várok!
Szegeden most valaki?
SZEGED FELÉ JÁR VKI A KÖZEL JÖVŐBEN? bi, sportos, férfias srác vok
Kiskunfélegyháza környékén ma valaki?
Bèkès vagy Csongrád megyèben pár aki ismerkedne esetleg?
Sziasztok!Párral ismerkednék hosszú távra házibarát lennék! Normàlis,kedves embereket keresek! Utazni tudok.Előre is köszönöm ha írsz levelet amint tudok válaszolok!
Szegeden esetleg egy igényes (oltatlan) pasi, aki csatlakozna most hozzánk szopásra?
Adatlapunk alapján ismerkednénk,légyszi olvass és ha úgy érzed stimmelünk írj.
Puszi E&I
Puszi E&I
Szegeden keresek bi párt mind két fél örömére de szoló fiúk is irhatnak!
Nagyon kanos, szorostoku, szorosfaszu, perverz pasi vagyok. SZEGEDEN keresek not, pasit, part! Erezzuk jol egymast!
Békés megyében keresek uni vagy aktiv bi/meleg pasit, akivel autóban/szabadban közös örömöket élhetünk át én uni, de inkább passzív.
Szeged és 100 km körzetben keresek.
Gyulai, Békéscsabai hölgyet keresek! Attila
Vannak értelmes pasik,csak sajnos nem éjszakára,hanem napközbeni talira.
(Ez egy válasz Bajaiparestre69 üzenetére (2022. 01. 14. péntek 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 14. péntek 14:59

Nem szeretnenk mi sem nagyobbat. sőt.. csak ni cs egy ertelmes pasi sem
Ma napközben Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén szopnék kemény faszt végig vagy dugható is vagyok.