Szabolcsi hölgyet vagy urat keresek szexre
Záhonyban keresek ma estére lányt hölgyet!
Októberi hosszú hétvégén (10.20.-23.)valaki vagy valakik (nő vagy bisex nő tagú pár) lesznek a Silver Hotelben, vagy Hajdúszoboszlón akinek lenne kedve huncutkodni...
Sziasztok. Jászberény tali ? Ismerkedés vagy esetleg több is
Igényes NYIREGYHÁZI passziv pasi AKTIV jóméretűt keres.
Sziasztok ma Debrecenben nappal keresnénk párt hölgyet minden jo dologban benne vagyunk ha van kedved kedvetek írj szép napot
Sziasztok! Hétfőn Délelőtt Debrecenbe a TEVA erdőben találkoznék hölgyel v hpárral! Az üzeneteket privátba kérném elérhetőséget is!

dec29 jan 02 hölgy partnerem keresem Egerszalók wellneszre szállás már meg van élvezzük az év utolsó napjait
4-es úton Szolnok Kaba között kölcsönös cumira valaki mostanaban.?
Sziasztok! Hétfőn Délelőtt Debrecenbe a TEVA erdőben találkoznék hölgyel v hpárral! Az üzeneteket privátba kérném elérhetőséget is!
Kedves fórumozók!
24 éves, 2 méter feletti magasságú sportos (korábban sportoló) egyetemista keresi alkalmi partnerét. Akár autós kaland is szóba jöhet, de szívesen el is utazok szinte bárhová országon belül, mivel sokat kell autóznom mostanában (akár osztrák határon túl is
).
Bármilyen korosztály szóba jöhet, akár párok is. Nyitott vagyok mindenre.
Puszi
24 éves, 2 méter feletti magasságú sportos (korábban sportoló) egyetemista keresi alkalmi partnerét. Akár autós kaland is szóba jöhet, de szívesen el is utazok szinte bárhová országon belül, mivel sokat kell autóznom mostanában (akár osztrák határon túl is

Bármilyen korosztály szóba jöhet, akár párok is. Nyitott vagyok mindenre.
Puszi
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
sziasztok feleseget kényeztetnek használnék a férje elott akit ez izgatná! (cuckold) Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok.Ma délután,este pár közös fürdözés szex ahol a hölgytag szeret egy méretes szerszámmal játszani.Egerszalók,Demjén.
Csinos kedves lanyokat keresek, a prosztatam izgatasahoz. Hatalmas orgazmusom tud igy lenni, de sajnos mar nagyon regen sikerult igy elelveznem. Nem baj ha nem vagy jartas a temaban, eleg ha csak erdekel. Segitek jol csinalni! Irj batran heti rendszeresseggel Debrecenben is!
Sziasztok.
Jaszbereny kornyeken partnert keresunk harmasra ferfi szemelyeben.Hosszu tavra is elkepzelheto a kapcsolat szimpatia es kozos hullamhossz eseten.Az adatlapunk a mervado mint mindig... Biszex erdeklodes elonyben...
Jaszbereny kornyeken partnert keresunk harmasra ferfi szemelyeben.Hosszu tavra is elkepzelheto a kapcsolat szimpatia es kozos hullamhossz eseten.Az adatlapunk a mervado mint mindig... Biszex erdeklodes elonyben...
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony fiú vagyok.
Sziasztok Nyíregyháza-Demecser vonalon hosszú távú testi lelki barátsághoz keresek hölgyet