Szabolcsból hölgyet vagy párt keresek!
Sziasztok
Hölgyet keresünk harmadiknak párosunk lány tagjának örömére!
Jelentkezést üzenetben várjuk.
Hölgyet keresünk harmadiknak párosunk lány tagjának örömére!
Jelentkezést üzenetben várjuk.
Sziasztok lányok hőlgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak vagy beszélnélgetnél. Akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság? Eger.
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Köszi, ha írsz
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Köszi, ha írsz
Idösebb partnert keresek hosszútávra.
Sziasztok!
Olyan bi párt keresnék, akik élveznék ha egy ilyen idősebb férfi kényeztetné egyszerre mindkettőjüket, aktus előtt, közben, után. Elsősorban idősebbek, Debrecenben, napközben.
Olyan bi párt keresnék, akik élveznék ha egy ilyen idősebb férfi kényeztetné egyszerre mindkettőjüket, aktus előtt, közben, után. Elsősorban idősebbek, Debrecenben, napközben.
Sziasztok!
Ma estére keresünk pasit aki eljönne es megcsinálná a páromat
Tehát nem jővő hét nem holnap ilyenek ne is irjonak .
SZolnok Megye
Ma estére keresünk pasit aki eljönne es megcsinálná a páromat
Tehát nem jővő hét nem holnap ilyenek ne is irjonak .
SZolnok Megye
Ezt nagyon kellemetlen volt elolvasni !
(Ez egy válasz magomat vetem üzenetére (2024. 02. 10. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 10. szombat 13:56

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!

Sziasztok!
Bisex hölgytagú párokkal ismerkednénk,kifejezetten a hölgyek örömére!
43-44 éves,intelligens,igényes,megbízható,vidám pár vagyunk.Utazni,és fogadni is tudunk.
Bisex hölgytagú párokkal ismerkednénk,kifejezetten a hölgyek örömére!
43-44 éves,intelligens,igényes,megbízható,vidám pár vagyunk.Utazni,és fogadni is tudunk.
Nyíregyen egy orál érdekelne valakit?
sziasztok ketten egy punciban dologra nyiott parok vannak e itt? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok , tiszató környékéröl talàlok itt hölgyet ?
Sziasztok!
Ma estére keresek SzSzB-Hajdú-BAZ megyékben egy szimpatikus, igényes párt, a hölgy tag örömének fokozására!
Én 38 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, sportos, rendszeresen sportoló, önmagára és a környezetére igényes férfi vagyok. A szándékaim komolyak a keresést illetően, így kérem, hogy csak akkor írjatok, ha már van kiforrott, konkrét elképzelésetek Nektek. Az nem baj, hogy ma esetleg csak egy “szimpátia-találkozót” hozunk össze és csupán beszélgetünk egy kicsit, megalapozva ezzel egy későbbi, jól működő ismeretséget, a lényeg, hogy csak ha komolyan gondoljátok, akkor írjatok.
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Ma estére keresek SzSzB-Hajdú-BAZ megyékben egy szimpatikus, igényes párt, a hölgy tag örömének fokozására!
Én 38 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, sportos, rendszeresen sportoló, önmagára és a környezetére igényes férfi vagyok. A szándékaim komolyak a keresést illetően, így kérem, hogy csak akkor írjatok, ha már van kiforrott, konkrét elképzelésetek Nektek. Az nem baj, hogy ma esetleg csak egy “szimpátia-találkozót” hozunk össze és csupán beszélgetünk egy kicsit, megalapozva ezzel egy későbbi, jól működő ismeretséget, a lényeg, hogy csak ha komolyan gondoljátok, akkor írjatok.
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Sziasztok,
Nem függetlenként keresem diszkrét hölgy orál partnerem kölcsönösségre. Minden hétköznap 11-13 között érek rá illetve hétvégén megbeszélt időpontban
Ha fel keltettem érdeklődésed, akkor kérlek írj üzenetet és ott megbeszéljük a továbbiakat.
Debrecen és Nyíregyháza (és azok környéke)
Nem függetlenként keresem diszkrét hölgy orál partnerem kölcsönösségre. Minden hétköznap 11-13 között érek rá illetve hétvégén megbeszélt időpontban

Ha fel keltettem érdeklődésed, akkor kérlek írj üzenetet és ott megbeszéljük a továbbiakat.
Debrecen és Nyíregyháza (és azok környéke)
Romapár ismerkedne.
Szolnok megye
Szolnok megye
Szabolcs megyében párt keresek.
sziasztok! a holnap este jó lenne nekem,ha nektek is, privibe folytassuk,
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 09. péntek 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 09. péntek 06:12
Törölt felhasználó (4662582)

Sziasztok ! Ma és holnap Nyíregyházán leszunk ,és a feleségemnek keresünk harmadiknak egy potens ferfit kizárolag csak is Heteró alapon !