Hello!
32 éves hetero pasi vagyok.
Nyíregyháza és környékén szeretnék ismerkedni,
32 éves hetero pasi vagyok.
Nyíregyháza és környékén szeretnék ismerkedni,
Nyíregyházán ma kinek lenne kedve szopatni???
Sziasztok!
Ha még nem sikerült megtalálni a partnert estére, akkor írjatok rám privátba. (Ez egy válasz Ioniq üzenetére (2023. 10. 06. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 06. péntek 21:09
Ha még nem sikerült megtalálni a partnert estére, akkor írjatok rám privátba. (Ez egy válasz Ioniq üzenetére (2023. 10. 06. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Szombat estére pasit, pasikat keresünk nagyra vágyó feleség részére. Mindenkinek aki szereti.

Sziasztok! A Fancsika tónál kik szoktak kint lenni, napközben v délelőtt?? Privátba kérném a leveleket!
Hölgyek és hpárok írjanak! Vagy máshol is találkozhazhatunk, Teva edő stb ha tudtok utazni?
Hölgyek és hpárok írjanak! Vagy máshol is találkozhazhatunk, Teva edő stb ha tudtok utazni?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Sziasztok !
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Szombat estére pasit, pasikat keresünk nagyra vágyó feleség részére. Mindenkinek aki szereti.

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Szombat este hellyel rendelkező partnert keresnénk Debrecen, Hajdúszoboszló, Hajdúböszörmény környékén. Bisex beállítottság előny.
Sziasztok! A Fancsika tónál kik szoktak kint lenni, napközben v délelőtt?? Privátba kérném a leveleket!
Hölgyek és hpárok írjanak!
Hölgyek és hpárok írjanak!
Péntek vagy szombat este szopnék Szolnokon hely jó lenne. Kor és alkat nem fontos
Akár 2 fasz is lehet. Gecit nyelem.
Írj!
Akár 2 fasz is lehet. Gecit nyelem.
Írj!
Vasárnap dél körűl Szoboszlón a kocsimban verném!Van kedve valakinek megnézni?
Sziasztok.
Lenne kedve valakinek péntek(10.06.) délelőtt 9-11 között találkozni Velem Debrecenben? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve valakinek péntek(10.06.) délelőtt 9-11 között találkozni Velem Debrecenben? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Igényes passziv sub bisex pasiként , bisex párt vagy aktiv pasit keresem
Nyiregyhazan
Bdsm - is
Nyiregyhazan
Bdsm - is
Péntek este párral ismerkednék Demjén termál tófürdőben,fürdőzés,szaunázás,szex.
A hétvége kellemes eltöltésrére keresünk párt női bisexre, illetve egymás előtti huncutkodásra és a továbbiak meg kiderülnek majd. Mi bisex női tagú magyar 100% diszkrét házaspár vagyunk. Fogadni tudunk egyenlőre....
Hölggyel ismerkednék, esetleg párral hosszútávon.
Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!!

Esetleg van olyan hölgy a mai napon Debrecenben,Aki csatlakozna egy párhoz? Akár csak lányos játékok is szóba jöhet! A párosunk hölgy tagja nőies,hosszú,szőke hajú,nagy cicis. A fiú sportos,rövid,barna hajú,kék szemű! Esetleg pár is szóba jöhet! Csak napközben!
Privátban írj kérlek,ha érdekesek lehetünk számodra!
Szép napot!
Privátban írj kérlek,ha érdekesek lehetünk számodra!
Szép napot!
Péntek és/vagy szombat estére párt keresünk közös huncutkodásra...