Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Csini elhanyagolt hölgy is írhat.
figyi, ne keverj magaddal,és ez nem ide való, és ne próbálj trollkodni, és besározni másokat, sem engem.
(Ez egy válasz lithiumion92 üzenetére (2023. 04. 24. hétfő 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szolnok megyei házaspárokat,hölgyeket kukkolnék.
Sziasztok! Swinger házibulikat rendez valaki Debrecen és környékén?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
sziasztok kinek a feleseget használhatnam a férje elött akit ez izgatná? Hely kellene utazni tudok!
25/alkalom??
Vagy ez nálad más volt??
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 24. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 24. hétfő 09:54

Törölt felhasználó (4681872)

Helloka- TE EGY FIZETŐS szolgáltatást, már ha lehet így neveznem hirdetsz itt, - nem szégyelled magad? Ez itt nem olyan fórum, sem olyan oldal, ennek meglenne a helye, kérlek szépen ott promózd magad, NE ITT !
Köszike
Köszike
Sziasztok.Holnapi nap folyamán szívesen csatlakoznèk egy párhiz a hölgy örömére.Kukkolas is érdekelne.Nyiregyhaza és környéke.
Sziasztok! Debrecenben holnap reggeli orakban szabadteri kalandhoz keresek aktiv pasit .
Helloka- TE EGY FIZETŐS szolgáltatást, már ha lehet így neveznem hirdetsz itt, - nem szégyelled magad? Ez itt nem olyan fórum, sem olyan oldal, ennek meglenne a helye, kérlek szépen ott promózd magad, NE ITT !
Köszike (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 23. vasárnap 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 23. vasárnap 10:55
Köszike (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 23. vasárnap 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Nyiregyhazan holnap a kesoi orakban lanyhoz/parhoz csatlakoznek. Parok eseten bi dolgokra is nyitott vagyok! Irjatok batran!
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat. Szexuális életünk szinesitésére. Holnap napközbeni talihoz.
Izgalmas párokat keresek Debrecen nyagyerdőn

Debrecen Vekerin ma 10körül térdelnék:
Pár van, akik most megleshetők Nyíregyházán?
Creampie kedvelo parral ismerkednek.
Debrecenben holnap ki előtt masztizzak ha megnéznéd írj kb 12 órától 16 ig
Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek, akik szeretik az extra nagy és vastag intimet! Magas, sportos, utazni tudó pasi vagyok!
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Igényes nagyfarkú pasit keresünk
23/150/50 hölgy rendszeres teleelvezesére
Cuckoldra!
Nyiregyhazan
Hely van
Fenykepes bemutatkozo lap, uzenet viber elerhetőséggel!
23/150/50 hölgy rendszeres teleelvezesére
Cuckoldra!
Nyiregyhazan
Hely van
Fenykepes bemutatkozo lap, uzenet viber elerhetőséggel!