Továbbá én (férfi) keresnék párom nélkül egy párt ugyancsak Debrecenben, akikhez csatlakozhatnék egyedül.
40+ korosztály előnyben
40+ korosztály előnyben
Sziasztok!
Tud valaki hölgy számára gloryhole lehetőséget Debrecenben?
A témához nem kapcsolódó és egyéb meleg identitású megkereséséket kérlek ne küldjétek nekünk.
Köszönjük!
Tud valaki hölgy számára gloryhole lehetőséget Debrecenben?
A témához nem kapcsolódó és egyéb meleg identitású megkereséséket kérlek ne küldjétek nekünk.
Köszönjük!
Szolnok és környéke ??

Hali
Ma 19 óráig szívesen szoptatok egy forró szájat
18/5 körülmetélt intim
Ma 19 óráig szívesen szoptatok egy forró szájat
18/5 körülmetélt intim

Sziasztok.
Olyan part keresek ahol a holgyel egyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatna ?
Olyan part keresek ahol a holgyel egyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatna ?

Titkos kapcsolatra keresek párt vagy hölgyet Szolnok és környéke.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok! Helyes srác vagyok
partnert keresek Nyíregyházán, akár Debrecenben. Helyed vagy autód legyen

Sziasztok! Érett férfi keres bevállalós fiatal diáklányt, lánypárt alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Sziasztok!
15én délelőtt lánnyal/hölggyel taliznék Nyíregyházán
15én délelőtt lánnyal/hölggyel taliznék Nyíregyházán
Tiszavasváriban valaki?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok,
Hajdú Bihar/Debrecen és környékén keresnék egy kis kalandot/kellemes kikapcsolódást. 31 éves ápolt diszkrét normális férfi vagyok. Természetesen hölgyek társasága érdekel, kortól függetlenül.
Hajdú Bihar/Debrecen és környékén keresnék egy kis kalandot/kellemes kikapcsolódást. 31 éves ápolt diszkrét normális férfi vagyok. Természetesen hölgyek társasága érdekel, kortól függetlenül.
Titkos kalandhoz keresek nőt,párt Szolnokon
Aktívpartnert keresek análtágításra úr vagy hölgy személyében.
J'N'Sz .- megyéből egy kedves pár házibarátja lennék! Autóban vagy szabadban szívesen kefélném szopatnám a feleséged vagy barátnőd teljes diszkréció mellett ! Írj priviben és megbeszéljük .
úristen nőjetek fel óvodások
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 05:25

Igazad van! Ráadásul egy olyan sérteget aki még fotót sem mert felrakni magáról. Gusztustalan...
Nyíregy este szívesen szopnék egy jó farkat. Tolhatod belém a tejet
)