A hétvégén cumiznék valakit szabolcsban, max Debrecenben. Ha csak kukkolni lehet, abban is benne vagyok, helyem sajnos nincs. Az írjon aki mer találkozni, és ezen a hétvégén ráér.
Sziasztok,
Szolnokon keresnék 18-25 év közötti hölgyet egy laza kapcsoltara.
48 éves átlagos testalkatú férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szolnokon keresnék 18-25 év közötti hölgyet egy laza kapcsoltara.
48 éves átlagos testalkatú férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Sziasztok! Cserkeszőlő fürfőben hölgyet ,párt keresek hétközben . Ha mindenkinek jó bármi lehet. 49 éves férfi vagyok. Maximális diszkréció mellet!
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok nyíregyháza környékén keresnék nőket párokat pasikat játékokra ha van kedvetek valamihez írjatok

Tiszafüreden holnap egyedül leszek ki talizna velem
Sziasztok ma Debrecenben vagy holnap korra reggel Nyíregyházán taliznék szívesen minden jó ban benne vagyok normális kedves macis srác vagyok ha valakinek van kedve várom priviben! Szép napot !
Jövő hétvége irány szoboszló! Ki csatlakozna esti kikapcsolódásra? Privibe!!
Június 24-27 között Hajdúszoboszlón leszünk, adatlapunk szerint ismerkednénk.
Sziasztok.. Nyiregyi pár vagy lány aki találkozna ma? Helyem van, de akár utazok is.. 36 éves srác vagyok
Sziasztok!
Ma este pasi vagy pár?
Ma este pasi vagy pár?
Jászságban keresek hölgyet erotikus beszélgetésre és ami alakul utazni tudok.
Jászság és környékén keresek hölgyet párt erotikus találkozóra ma-holnap vagy hétfő.
Sok sikert mindenkinek!

Hölgyet keresek minden jóra
Kisvárdán keresek pasit pasikat vagy part jövő héten 18-kan ott leszünk
Holnap délután hellyel rendelkezőt szopatnék nyiregyen
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Van itt valaki Kisvarda es környèkèröl?