Sziasztok !
Nyíregyházi lányt keresek állandó kapcsolatra .
Kor nem számít , csak szeresd a szexet !
Nyíregyházi lányt keresek állandó kapcsolatra .
Kor nem számít , csak szeresd a szexet !
Ma és/vagy holnap estére keresek nő szexpartnert Nyíregyházán.
Tiszafüreden keresek a mainapra ápolt diszkret párt vagy szopni imado pasit
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Hetero alapon keresünk egy baráti fiú társaságot párom örömére Debrecenben. (2-3 főt)
Egyedül pasi ne írjon.
Koszi!
Hetero alapon keresünk egy baráti fiú társaságot párom örömére Debrecenben. (2-3 főt)
Egyedül pasi ne írjon.
Koszi!
Mezőtúr környékén lány vagy pár aki csatlakozna mára hétvégiházba
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Diszkrét aranyos fiú vagyok.
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek Jászberény és környékén
Hali szopnék ma debrecenbe. Helyem van.
Sziasztok Debrecen környékén ismerkednék lannyal vagy párral
Sziasztok! Péntektől megint Nyíregyházán leszünk a feleségemmel... És harmadiknak keresünk pasit nagy intimmel hetero alapon!
Sziasztok!
Péntek, szombat estére keresünk partnereket párok és férfiak személyében. Adatlapunkon megtaláljátok a lényeges paramétereket.
Péntek, szombat estére keresünk partnereket párok és férfiak személyében. Adatlapunkon megtaláljátok a lényeges paramétereket.
Sziasztok, Jberény és kknye: hetero alapon keresek párt, párokat, hölgyeket, közös izgalmak átéléséhez. Jófej, laza embereket keresek, akik nem görcsölnek mindenen..
Sziasztok! Úgy látom hogy kihalt az élet az Debrecenbe!
Szia!
Hölgyet keresek találkozásra!
Hölgyet keresek találkozásra!
Keresnék olyan nyíregyházi bi (vagy bi kíváncsi) PÁRT, akik hellyel rendelkeznek és harmadiknak keresnek mindkettőjük örömére férfit (akár kíváncsiságból is). Sajnos ki kellett emelnem, hogy PÁRT, mert sokan nem tudnak olvasni sajnos. :-/ Továbbiakban privát üzenetben. Az egyedülállókat instant törlöm. Lusta vagyok koptatni az ujjam.
Napkozben holnap csinos Holgy vagy par? Akar a szabadban? Irjatok batran talalkozzunk! Ha csak nezned az sem baj, irj batran!