sziasztok vannak e itt olyan nyitott párok akiket izgatná ha a fér elott dugná használnák a feleséget? hel ykellene utazni tudnek+
Érdekelne
(Ez egy válasz Statiszta. üzenetére (2024. 11. 26. kedd 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyiregyhaza , Debrecen kornyeken keresek aktiv nagymeretű pasit , vagy bisex párt.
Igényes sportos ápolt pasi vagyok
Igényes sportos ápolt pasi vagyok
Sziasztok!
Ma este vendégül látnánk hozzánk hasonló gondolkodású párt, lányt, potens férfit.
Ma este vendégül látnánk hozzánk hasonló gondolkodású párt, lányt, potens férfit.
Nyíregyházán ma valaki aki szopatna????
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Debrecenben,pároknak szexhez igényes randi helyet biztosítok.
Üdv! Nyíregyházi negyvenes mackós bi pasiként keresek a környékről rendszeres találkozásra, elsősorban orálra aktív partnert, de benne vagyok másba is! Macikedvelők előnyben
Sziasztok.
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
ki keres pasit? bekes megyeben van helyem de utazom is
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Pár vagyunk szívesen küldünk videókat
Sziasztok
Bi part keresek, akik aktiv vagy uni pasit keresnek
utazas nem gond, diszkret, sportos pasi vagyok.
Bi part keresek, akik aktiv vagy uni pasit keresnek

Sziasztok. Jövő héten egész héten Nyíregyházán vagyok. Ez idő alatt szívesen ismerkednék találkoznék párral akik pasit keresnek. Én egy ápolt, igényes, kultúrált pasi vagyok. Várom megkereséseteket, érezzük jól magunkat

Hello. Szabolcsi hölgy ma egy laza szexre???
Ha igen irj privit.
Ha igen irj privit.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Kedd éjszaka, csinos pár vendége lennék Nyíregyházán. Biszex hármas is nagyon vonz, ebben az esetben a passzív bi szerepben lennék. Írjatok bátran! Nem, szóló srácok még mindig nem! Te sem!
Sziasztok! Szerda délelőtt hölgy vagy pár játszótársa lennék Nyíregyházán.
Sziasztok!
Esetleg egy hölgy,vagy pár Debrecenben,Hajdúszboszlón,akik egy intelligensnek tartott,sportos,kommunkatív sráccal szívesen találkoznának hetero alapon? Akár csak cuckold is,illetve szívesen ajánlok fel egy masszázst a hölgy részére,képzett masszőrként.
Kérlek hogy privátban írjatok.
Szép napot Mindenkinek
Péter
Esetleg egy hölgy,vagy pár Debrecenben,Hajdúszboszlón,akik egy intelligensnek tartott,sportos,kommunkatív sráccal szívesen találkoznának hetero alapon? Akár csak cuckold is,illetve szívesen ajánlok fel egy masszázst a hölgy részére,képzett masszőrként.
Kérlek hogy privátban írjatok.
Szép napot Mindenkinek
Péter
Ma ( hétfőn ) Szolnokon, bekaphatná valaki a szőrös teli farkam. Priviben írj.