Sziasztok 50 feletti hölgyet vagy párt keresek Jászberény és környékén
Sziasztok!
A holnapi napon szívesen találkozom egy szimpatikus párral hetero alapon, Debrecen-Hajdúszoboszló-Kaba-Püspökladány környékén! Ápolt, megbízható, intelligens férfi vagyok, komoly ismerkedési szándékaim vannak, nem célom, hogy a Ti és a magam idejét raboljam fölöslegesen!
Várom a megkereséseteket!
A holnapi napon szívesen találkozom egy szimpatikus párral hetero alapon, Debrecen-Hajdúszoboszló-Kaba-Püspökladány környékén! Ápolt, megbízható, intelligens férfi vagyok, komoly ismerkedési szándékaim vannak, nem célom, hogy a Ti és a magam idejét raboljam fölöslegesen!
Várom a megkereséseteket!

Sziasztok.
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Sziasztok,
27 éves egyedülálló potens férfi/srác vagyok és leginkább párokhoz csatlakoznék de semmi jó elrontója nem vagyok.
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen. smile
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal wink
Írj/írjatok privátban semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó nő, férfi, párról. Mindenre nyitott vagyok.
Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem. smile
Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást. smile
Üdv,
Sziasztok.
27 éves egyedülálló potens férfi/srác vagyok és leginkább párokhoz csatlakoznék de semmi jó elrontója nem vagyok.
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen. smile
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal wink
Írj/írjatok privátban semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó nő, férfi, párról. Mindenre nyitott vagyok.
Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem. smile
Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást. smile
Üdv,
Sziasztok.
Nyíregyházán holnap, 5-én, ha van helyed, akkor írj rám. Cumiznék...

Sziasztok,
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen.
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal
Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem.
Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást.
Üdv,
Sziasztok.
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen.

Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal

Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem.

Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást.

Üdv,
Sziasztok.

Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Nyiregyházi vagy környéki pár aki a mai napon pasit keres? Igényes, kultúrált pasi vagyok. Délután, Este is ráérek. Várom leveleteket.
Sexpartnereim keresném!
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Hölgyet keresek randira!
40es pasiként keresek - csupasz farkú - pasit aki kedveli ha orál kielégítik - csak ez a része - más nem - hely van - diszkréció adott elvárt - viber szám adok
Írjatok privátba!
(Ez egy válasz jawbreaker üzenetére (2024. 12. 03. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 16:01

Sziasztok!
Csütörtök délelőttre szeretnénk egy szobát max 2 órára!
Nem lennénk hálátlanok!
Esetleg érett pár aki benne lenne négyesben?
Csütörtök délelőttre szeretnénk egy szobát max 2 órára!
Nem lennénk hálátlanok!
Esetleg érett pár aki benne lenne négyesben?
Írtam privátba!
(Ez egy válasz Zolika.19770715 üzenetére (2024. 12. 03. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 20:22

Szép estét.Pasit keresünk hármasra a hölgy örömére!Megbízható diszkrét pasit keresünk 40-45 év között’
Üdvözlök mindenkit!
Hölgyek,párok társaságát keresem akár ismerkedés akár bármi más célból!
Ha csak beszélgetni szeretnél az sem gond!
Társaságra vágyom!
Viber,whatsapp és skype is van!
Hölgyek,párok társaságát keresem akár ismerkedés akár bármi más célból!
Ha csak beszélgetni szeretnél az sem gond!
Társaságra vágyom!
Viber,whatsapp és skype is van!
Sza!
Nyolc év gond? (Ez egy válasz Zolika.19770715 üzenetére (2024. 12. 03. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 20:22
Nyolc év gond? (Ez egy válasz Zolika.19770715 üzenetére (2024. 12. 03. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép estét.Pasit keresünk hármasra a hölgy örömére!Megbízható diszkrét pasit keresünk 40-45 év között’
Sehol egy csinos lány vagy pár ma éjszaka Nyíregyházán? Esetleg biszex pár?
Ti pénzért szexeltek?
Legyen nektek helyetek.
Mert így nem lesz aki találkozna veletek.
Legyen nektek helyetek.
Mert így nem lesz aki találkozna veletek.
szep estwet feleseget használnék kényeztetnek a ferje elott akit ez nagyon izgatná! Hely kellene utazni tudnek! viber jo lenne ahol tarhatnank a kapcsolatot