Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Tudom, megkaptam az árlistát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 22:05

Törölt felhasználó (4756569)

Kamu az egész penzert csinalnak mindent....
Kamu az egész penzert csinalnak mindent....
(Ez egy válasz vzoli30 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Írtam privátban. (Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 20:56
Írtam privátban. (Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Mi egy pár vagyunk plusz egy hölgy fővel aki bevállalós. A plusz hölgy megegyezés szerint vallalja amit szeretnel. A parom maximum a kezével segiti az elelvezesed.. mikozben engen szop vagy lovagol és te a masik hölggyel jatszol elvezni mind ket holgy testere lehet... Reszletek és képek skypeon. live:.cid.2ed05310b0dfa205
Sziasztok. Mi egy pár vagyunk plusz egy hölgy fővel aki bevállalós. A plusz hölgy megegyezés szerint vallalja amit szeretnel. A parom maximum a kezével segiti az elelvezesed.. mikozben engen szop vagy lovagol és te a masik hölggyel jatszol elvezni mind ket holgy testere lehet... Reszletek és képek skypeon. live:.cid.2ed05310b0dfa205
Nagy intimmel pasi a feleségemnek? Nyíregyházán vagy 50 km körzetben
Sziasztok! Debrecen 24- én délelőtt! Cumiznék, cumiztatnék vagy akár másis! Nagyerdőn írj!
Sziasztok! Nőt, párt keresek, kellemes kikapcsolódásra Szabolcs megyében.
hetero pasár vagy pasi van:
Hajdúszoboszlón cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok 26 éves pár vagyunk... Jelenleg Nyíregyházán tartózkodunk 28.ig! Nagy intimmel keresünk harmadiknak pasit a feleségem örömére!
Keresek egy magyar, azaz fehér bőrű férfit Hajdú-Bihar megyében, aki jóképű, tehetős, higiénikus, nagy intim mérettel rendelkezik, akinek esetleg helye is van, vagy meg tudja oldani, hogy a feleségemet és engem vendégül lát, és biszexuális cuckold játékokban benne van. Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresünk ugyan, de nem akárkivel, hanem olyan valakivel, aki szereti megadni a módját a dolgoknak.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is .
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Sziasztok. Valakinek van kedve ismerkedni ? Nyíregyháza és környéke ?
30 éves egyedül élő srác vagyok
30 éves egyedül élő srác vagyok

Sziasztok, beszállnèk hozzátok, ha gondoljátok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 21. szombat 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 21. szombat 17:26
Törölt felhasználó (4662582)

Sziasztok! Mai naptol nyíregyházán leszünk 28. -ig! Harmadiknak keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére! Kamusok kimeljenek
Sziasztok, párt, hölgyet szívesen fogadok, többit privátban...
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok.hajdúbihari párhoz beszállnék!