Sziasztok!
Ma délelőtt Debrecenben és környékén keresek egy szimpatikus, komoly elhatározással rendelkező párt, akik meg szeretnének élni egy hármas találkozót!
Én egy 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, egészséges, intelligens, megbízható férfi vagyok. Nagyon szeretnék újra megélni egy izgalmas hármast és várom a megfelelő pár jelentkezését!
Nem szeretném sem a Ti, sem a magam idejét rabolni, így kérem, hogy csak abban az esetben keressetek, ha az elhatározásotok komoly a partnerkeresést illetően.
Írjatok bátran, aktív leszek a felületen gyakran, így hamar fel fogjuk tudni venni a kapcsolatot!
Éljük meg a vágyainkat!
Ma délelőtt Debrecenben és környékén keresek egy szimpatikus, komoly elhatározással rendelkező párt, akik meg szeretnének élni egy hármas találkozót!
Én egy 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, egészséges, intelligens, megbízható férfi vagyok. Nagyon szeretnék újra megélni egy izgalmas hármast és várom a megfelelő pár jelentkezését!
Nem szeretném sem a Ti, sem a magam idejét rabolni, így kérem, hogy csak abban az esetben keressetek, ha az elhatározásotok komoly a partnerkeresést illetően.
Írjatok bátran, aktív leszek a felületen gyakran, így hamar fel fogjuk tudni venni a kapcsolatot!

Éljük meg a vágyainkat!
Hölgy találkozásra van?
Sziasztok!
Hozzánk hasonló, nyitott párokat, lányokat, potens férfiakat keresünk lehetőleg a közelünkből. Álmodozók, átutazók, az ország másik végében lakók kérjük kíméljenek!
Hozzánk hasonló, nyitott párokat, lányokat, potens férfiakat keresünk lehetőleg a közelünkből. Álmodozók, átutazók, az ország másik végében lakók kérjük kíméljenek!
Hölgyet, párt keresek Szabolcsból
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Ismerkednénk Nyíregyházi vagy Debreceni hellyel rendelkező fogadni tudó pasival. Mindenki örömére. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz. Ezt vegyétek figyelembe.
Sziasztok. Jövő héten hétfőn napközben a debreceni termálban lesz valaki, kis könnyed dolgokra? 26 éves, normál testalkatú F vagyok
Sziasztok!
Hatvan-Jászberény környezetben keresek hölgyet párt,csak a hölgy örömére.
Hosszú és tartalmas kapcsolatra.
Írj privátban kérlek.
Puszka
Hatvan-Jászberény környezetben keresek hölgyet párt,csak a hölgy örömére.
Hosszú és tartalmas kapcsolatra.
Írj privátban kérlek.
Puszka
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
Sziasztok, hétvégén szivesen ismerkednénk párokkal az aqaticumba leszünk.
Hölgyet, párt keresek Szabolcsból
Sziasztok! Vidám,életet élvező,ápolt,kulturált,sportos,férfiként,keresek egy hozzám hasonló párt! Azt vallom,hogy legyünk nyitottak,vidámak,élvezük az életet ehez keresek egy vidám,ápolt kedves párt.
Sziasztok!
Hajdú-Bihar megyében keresek egy szimpatikus, komoly elhatározással rendelkező párt, akik meg szeretnének élni egy hármas találkozót a pénteki napon, napközben!
Éljük meg a vágyainkat!
Hajdú-Bihar megyében keresek egy szimpatikus, komoly elhatározással rendelkező párt, akik meg szeretnének élni egy hármas találkozót a pénteki napon, napközben!
Éljük meg a vágyainkat!
Debrecen és környékén, ma napközben keresek domináns pasit korhatár nélkül, aki keményen, hosszan megszopatna. Írj!
Sziasztok,hajdúbihari párhoz beszállnék rendszeresen.hetven 2nyolcvan9nyolcvan69ven
Nyíregyháza Sóstóhegyen keresek lányt, hölgyet. Hely van.
Sziasztok!!
MI egy fiatal párt keresünk akikkel tavaly volt szerencsénk megismerkednünk Vecsés repülőtérnel. Fehér Alfa Guliettatval voltatok. Ha ránk ismertek írjátok ránk.
Udv L&SZ
MI egy fiatal párt keresünk akikkel tavaly volt szerencsénk megismerkednünk Vecsés repülőtérnel. Fehér Alfa Guliettatval voltatok. Ha ránk ismertek írjátok ránk.
Udv L&SZ
Szolnoki vagy Szolnok megyei elhanyagolt háziasszonyokat keresek.
Vannak itt nők is, vagy csak pasik?
Fehérgyarmat,Mátészalkai,hölgy laza kapcsolatra?
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!