Hali
Szombat délutánra keresnénk egy srácot egy kis autós kalandra Nyíregyháza és közvetlen közelében max 40 éves korig.
Szombat délutánra keresnénk egy srácot egy kis autós kalandra Nyíregyháza és közvetlen közelében max 40 éves korig.
Szombat délelőtt kanos pasit szopnék Nyíregyházán!
Debrecen környékén keresek párt akihez lehetne csatlakozni harmadiknak hetero alapon a hölgy örömére?Vagy hölgy aki társaságra vágyik?Ennyire kihalt a környék?
Nyíregyháza ma közös maszti?
Sziasztok ma valaki Mátészalka környékén hölgyek egy kis kalandra? 24 éves srác vagyok. Diszkréció fontos!

Sziasztok párokat hölgyeket keresek Szarvasi férfi vagyok szép diszkrét kornyezetbe sajat wellness nyaralómba izgalmas kikapcsolódás. Finom nasikkal italozás és baratsagos hangulatban. Várom leveled ha felkeltettem az érdeklődésetek..
olyan csajt keresk aki kedveli a biszex pasikat kortol fuggetlenul
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! 40-50-es korosztályból keresek hölgyet vagy párt Debrecen ill. vonzáskörzetéből. Enyhén sportos testalkatú normális, intelligens ffi vagyok.

Sziasztok!
Vásárosnaményi 27 éves pasi vagyok.
Van itt pár vagy hölgy aki pasit keres?
Vásárosnaményi 27 éves pasi vagyok.
Van itt pár vagy hölgy aki pasit keres?
Sziasztok! Ma vagy holnap a debreceni termálban valaki? Pár vagy hölgy aki ismerkedne hetero alapon?! Éjszakát nálam is eltölthetjük!
Sziasztok!
Hajdúszobószló,Debrecen környèkén hölggyel,párral ismerkednèk!
Hajdúszobószló,Debrecen környèkén hölggyel,párral ismerkednèk!

Sziasztok! Ha egy magányos nő vagy és Nyiregyi irj rám találkozzunk
Sziasztok, ma Mátészalkán valaki tali egy kis kalandra?
24 éves srác vagyok

Sziasztok!
Hatvan-Jászberény környezetben keresek hölgyet párt,csak a hölgy örömére.
Hosszú és tartalmas kapcsolatra.
Írj privátban kérlek.
Puszka
Hatvan-Jászberény környezetben keresek hölgyet párt,csak a hölgy örömére.
Hosszú és tartalmas kapcsolatra.
Írj privátban kérlek.
Puszka
Sziasztok! Márciusi hónapban Nyíregyházán leszünk. Nagyon régen voltunk itt hírdetőként és aktív tag ként is. Szivesen ismerkednénk párral, esetleg férfival. Hely kellene. Akit érdekel irjon. Mindkét részről enyhe bisex elfogadott. (adatlapon képeink régiek.Csak jelezzük
)

Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Hellyel rendelkező, elhanyagolt hölgyet vagy párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, jólszituált, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, jólszituált, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok. 25 éves macis alkatú srác vagyok. Olyan aktív kanos perverz pasikat keresek akik szeretik a macis srácokat. Ha lenne minimum 3 pasi akkor kibérelnék egy szobát és ott tudnék fogadni mindenkit, akár egyszerre de külön-külön is,megbeszélés kérdése.Gumi használata erősen ajánlott de azt én adnék. Ha érdekel valakit a dolog írjon rám!!! 24-50 éves korig keresek.
Hajdúszoboszlón lenne az apartman.
Hajdúszoboszlón lenne az apartman.