Ma esti huncutkodáshoz keresünk szimpatikus párt bisex női taggal, helyünk van, csak fogadni tudunk. Több infó privátban.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok! Páromal keresek egy Nőt vagy párt lányos játèkra!

Sziasztok nyíregyházán keresek perverzebb párokat , szeretek néző lenni masszírozni kényeztetni
nem vagyok kamus , írjatok bátran , előre is köszi

Ma éjszaka Záhonyban bevállalós hölgy?
Sziasztok! Ma nap (03.06) Debrecenben szívesen töltenem az estét egy jó fej, intelligens, csinos pár társaságában bármilyen felállásra. Helyem van, tapasztalattal rendelkezem ezen a területen. 33 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, nyitott, diszkrét férfi vagyok.
Írjatok bátran.
Írjatok bátran.

Sziasztok!
A mai napon, napközben keresek egy szimpatikus párt a zempléni régióban, vagy Tiszalök-Tiszavasvári környékén! Olyan partnereket keresek, akik komolyan találkozni szeretnének!
Várom a jelentkezéseteket!
A mai napon, napközben keresek egy szimpatikus párt a zempléni régióban, vagy Tiszalök-Tiszavasvári környékén! Olyan partnereket keresek, akik komolyan találkozni szeretnének!
Várom a jelentkezéseteket!

Sziasztok! Kedves szenvedélyes,közvetlen párt keresek hosszútávú baráti kapcsolatra! Ápolt,sportos,igényes férfi vagyok.
Sziasztok. Hölgy esetleg pár találkozna? Hajdúnánás környékén
Kedves Zempléni párok!
A csütörtöki napon, napközben Szerencs-Tokaj-Sárospatak-Sátoraljaújhely környékén találkoznék egy szimpatikus, határozott párral, akikkel megélhetnénk egy emlékezetes hármas együttlétet.
Én egy 39 éves, 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, megbízható férfi vagyok.
Valóban találkozni szeretnék, nem álmodozom, hanem konkrét elképzeléseim vannak!
Nem szeretnék sem a Ti, sem a magam idejével játszani, így kérem, hogy csak abban az esetben írjatok, ha valóban találkozni is szeretnétek.
Várom a megkereséseteket!

A csütörtöki napon, napközben Szerencs-Tokaj-Sárospatak-Sátoraljaújhely környékén találkoznék egy szimpatikus, határozott párral, akikkel megélhetnénk egy emlékezetes hármas együttlétet.

Én egy 39 éves, 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, megbízható férfi vagyok.
Valóban találkozni szeretnék, nem álmodozom, hanem konkrét elképzeléseim vannak!
Nem szeretnék sem a Ti, sem a magam idejével játszani, így kérem, hogy csak abban az esetben írjatok, ha valóban találkozni is szeretnétek.
Várom a megkereséseteket!
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket párok, lányok, férfiak személyében.
Sziasztok!
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednèk.
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednèk.

Holnap délután?
(Ez egy válasz zuluka üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 03. hétfő 07:41

37 62 éves vékony testalkatú pasik vagyunk hármasra keresünk pasit Szolnokon lakunk
Kukkolható párok vannak esetleg ?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Holnap (szerda) délelőtt szopnék Nyíregyházán.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Sziasztok! 25 éves, sportos férfiként kényeztetnék nőket Debrecenbe. Arc képet privátba küldök.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv!
Adatlapom alapján keresek!!!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv!