Sziasztok! 25 éves, sportos férfiként ismerkednék nőkkel Debrecenbe. Kép a profilomon, arcot csak privátba.
Terhes,csajt keresek Debrecen környéke nem lennék hálátlan izmmos nagy 30 As pasi bárki tud várom udv
Telt parkent keresnenk not harmadiknak
Párokat kukkolnék és utánna "takarítást" vállalnék! Keleti régió. Nem lennék hálátlan.
Igényes, szexcentrikus, perverz hölgy partneremet keresem rendszeres hétvégi kalandokra, Tisza parti nyaralómba. diszkrét kellemes kényeztető hétvégékre, teljes ellátással, jakuzzival, jó italokkal, fincsi vasikkal.stb. Keress privátban légyszíves, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
üdv, Zsolt
üdv, Zsolt
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Jászberény környékén párok ma este??
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Sziasztok!
Szabolcsi srác vagyok.
Valakinek kedve ismerkedni?
Szabolcsi srác vagyok.
Valakinek kedve ismerkedni?
Sziasztok.
Ismerkedunk (Ez egy válasz 40es_páros üzenetére (2025. 03. 07. péntek 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 07. péntek 05:32
Ismerkedunk (Ez egy válasz 40es_páros üzenetére (2025. 03. 07. péntek 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma esti huncutkodáshoz keresünk szimpatikus párt bisex női taggal, helyünk van, csak fogadni tudunk. Több infó privátban.
Sziasztok!
Hosszú távra keresünk házi barátot.
Hosszú távra keresünk házi barátot.
Sziasztok! Érdekel a dolog. Szolnoki sportos pasi vagyok.
(Ez egy válasz Donnie üzenetére (2025. 03. 08. szombat 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 08. szombat 08:06

Sziasztok! Lehetőleg nagy mérettel rendelkező pasit keresünk a jövő hétre, hetero alapon a párom kényeztetésére.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Sziasztok! Vasárnaptól Debrecenben töltünk egy hetet. Aquaticum fürdőben leszünk délutánonként relaxálunk szaunázunk. Intelligens, csinos pár . Chatelés,kamerázás ismerkedős hét. Mi ott leszünk! Vki?
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Ma esti huncutkodáshoz keresünk szimpatikus párt bisex női taggal, helyünk van, csak fogadni tudunk. Több infó privátban.
Sziasztok! 25 éves, sportos férfiként ismerkednék nőkkel Debrecenbe. Kép a profilomon, arcot csak privátba.
Sziasztok 37 és 62 éves vékony testalkatú pasik vagyunk hármasra keresünk pasit helyünk van Szolnokon