Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Ma jó nektek?
(Ez egy válasz adryatti24 üzenetére (2025. 03. 13. csütörtök 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kezdő lelkes pár utazni és fogadni is tudó igényes pasit keres 3-as élvezetekre cuckold. Várjuk képpel rendelkezőket közös élvezetekhez privát üzenetben.
Holnap nap közben Nyíregyházán pár,hölgy akihez lehetne csatlakozni a hölgy örömére?
Már írtam nektek csak nem jön válasz sajnos
(Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 17:51

Holnap késő esti órára(23 óra körül) utazni tudó potens pasit keresünk csak a hölgy örömére " érezzük jól magunkat" !
wave
wave
Holnap késő esti órára(23 óra körül) utazni tudó potens pasit keresünk csak a hölgy örömére " érezzük jól magunkat" !
wave
wave
Sziasztok! Este szolnok mellett..? Pasi? Pasik? Párok?
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok, 21 éves Szolnoki fiú vagyok, Szolnokon keresek lányt / párt ismerkedéshez / közös örömhöz
Ma estére párt vagy hölgyet keresek helyem van.
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma kora este ismerkedni és találkozni Velem Debrecen vagy Nyíregyháza környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma kora este ismerkedni és találkozni Velem Debrecen vagy Nyíregyháza környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Sziasztok, esetleg 34éves?
(Ez egy válasz adryatti24 üzenetére (2025. 03. 13. csütörtök 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétvégére fiatal max 30 éves pasi?
Sziasztok kizárólag csak hölgyeknek szólnék.
Mátészalkán és szűk környékén keresem partnerem. Nem szeretném ha megbízhatatlan lenne a hölgy személy hiszen családom van. Csak te,csak én mi közös tikunknak kell maradnia.
30 éves sportos testalkatú
Kék szem
178cm magas.
Köszönöm szépen. Üzletben pedig minden mást rendezünk.
Mátészalkán és szűk környékén keresem partnerem. Nem szeretném ha megbízhatatlan lenne a hölgy személy hiszen családom van. Csak te,csak én mi közös tikunknak kell maradnia.
30 éves sportos testalkatú
Kék szem
178cm magas.
Köszönöm szépen. Üzletben pedig minden mást rendezünk.
Sziasztok, ma estére hölgyet párt keresek szolnok megyéből, de mobilis vagyok ápolt bisex pasi vagyok.
Üdv mindenkinek . Ha szerveznék egy nappali szingli bulit ahovà csak egyedül jöhetnek nők és pasik , vajon lenne érdeklődő ? Azaz résztvevő ? Tiszató környéki helyszínre gondoltam.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv!
Adatlapom alapján keresek!!!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv!

Nyíregyházán és környékén keresem azt a hölgyet, akinek szintén elképzelése egy barátságon alapuló szexkapcsolat kialakítása. Én 37 éves nyíregyházi férfi vagyok.

Ma este lenne vállalkozó kedvű hölgy,aku kényeztetné velem a páromat?